x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ministrul Mediului:“Nu îmi asum decât trecutul meu!”

Ministrul Mediului:“Nu îmi asum decât trecutul meu!”

13 Feb 2009   •   00:00

Ministrul Mediului, Nicolae Nemirschi, a declarat că nu îşi asumă decât propriul trecut şi nu răspunde pentru faptele secretarilor de stat din minister, ale noului guvernator al Deltei Dunării sau ale altor directori din instituţiile subordonate ministerului pe care îl conduce.



Prezent în exclusivitate la emisiunea "Vorbe grele" a lui Victor Ciutacu, de la Antena 2, Nemirschi a spus că nu în­ţe­le­ge de ce trebuie să dea explica­ţii pentru unele decizii luate la Ministerul Mediului înainte de ve­ni­rea sa. "Nicolae Nemirschi, a doua zi de când a fost instalat la minister, a trebuit să dea ex­plicaţii despre taxa auto, care de fapt a fost făcută de fostul ministru al Finanţelor. Nicolae Nemirschi trebuie să dea explicaţii la Roşia Montană pentru pro­cese şi blocaje care se referă la nişte certificate de urba­nism, la nişte PUZ-uri care nu fac obiectul Ministerului Mediului. (...) Nu este nici o problemă. Pentru asta le duc. Duc şi taxa auto în spate, o să duc şi Roşia Montană, corect, principial şi conform legii", a spus ministrul.

"NU AM LEGĂTURĂ CU DOSARELE LUI MAZĂRE"
Noul ministru al Mediului a spus că nu îl deranjează faptul că numele îi este asociat de Radu Mazăre, primarul Constanţei, cu care a lucrat direct în ultimii opt ani. "Nu am nici o calitate penală în dosarele domnului Mazăre. O singură dată am fost martor într-un dosar al lui Radu Mazăre, dar foarte la început. Dar m-au chemat să mă întrebe dacă am vreo relaţie cu Radu Mazăre, am spus că nu. Se refereau la relaţii de afacere şi nu a fost cazul", a spus Nemirschi la emisiunea lui Victor Ciutacu.

×
Subiecte în articol: verde!