x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mircea Badea, ameninţat cu moartea într-o benzinărie din Bucureşti (VIDEO)

Mircea Badea, ameninţat cu moartea într-o benzinărie din Bucureşti (VIDEO)

22 Sep 2013   •   21:43
Mircea Badea, ameninţat cu moartea într-o benzinărie din Bucureşti (VIDEO)

În cadrul emisiunii Sinteza Zilei, Mircea Badea a relatat incidentul în care a fost implicat în cursul după-amiezii de duminică, într-o benzinărie din cartierul Titan.

 Mircea Badea anunţase producerea evenimentul printr-un post pe contul său de Facebook următorul anunţ: "Tocmai am fost injurat si amenintat cu impuscarea in cap, intr-o benzinarie din Titan Da, exista martori, angajati ai benzinariei.
P.S. S-a speriat ca il voi lovi si a plecat in tromba. Sa-si ia pistolul probabil Am nr. masinii, in curand si identitatea smardoiului."

Badea a povestit că gupă ce a parcat maşina lângă pompa de combustibil, şi unul dintre angajaţii benzinăriei se oferise să alimenteze, se îndrepta către interiorul benzinăriei, pentru a achita carburantul cumpărat. La intrare în benzinărie, s-a intersectat cu o persoană, care când i-a remarcat prezenţa, a început să gesticuleze, spunând "Mă sufoc, mă sufoc!". După ce a ieşit din benzinărie, persoana respectivă a început să înjure, iar virulenţa injuriilor l-a făcut pe Badea să iasă şi să încerce să-l tempereze. Atunci când Badea s-a apropiat, individul s-a panicat că ar putea să fie lovit şi i-a zis lui Badea să nu încerce aşa ceva pentru că sunt camere de supraveghere montate în zonă, şi că acestea îi vor surprinde violenţa.
După ce s-a asigurat că nu avea să fie agresat, persoana a început din nou să-l înjure pe Badea, spunându-i "Băi, băi, te împuşc în cap! Te împuşc în cap!".
În momentul în care Badea s-a îndreptat spre maşina sa, pentru a-şi lua telefonul mobil, pentru a filma întreaga scenă, individul s-a panicat din nou, şi a fugit spre maşina sa, repetând aceeaşi ameninţare.

Badea a notat numărul maşinii celui care l-a agresat verbal, şi a aflat că aceasta aparţine unei societăţi de catering cu sediul pe Strada Fabrica de Glucoză.

Badea a încheiat  relatarea cu un apel către cei care îl tot ameninţă cu violenţa, invitându-i "să depăşească statutul actual şi să treacă la acţiune. Eu sunt deschis. Vă aştept ca şi când...", a spus Mircea Badea×