x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mircea Badea, despre ultima poezie a lui Vadim Tudor înainte de a muri: Asta mi se pare absolut spectaculos

Mircea Badea, despre ultima poezie a lui Vadim Tudor înainte de a muri: Asta mi se pare absolut spectaculos

15 Sep 2015   •   07:47
Mircea Badea, despre ultima poezie a lui Vadim Tudor înainte de a muri: Asta mi se pare absolut spectaculos
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images

Mircea Badea a citit luni ultima poezie scrisă de Corneliu Vadim Tudor pe Facebook, în care politicianul şi-a presimţit moartea, moderatorul de la Antena 3 spunând că i se pare spectaculos acest lucru.

Poezia "Ultima cafea" a fost postată de Vadim pe pagina de socializare în urmă cu o săptămână, iar astăzi politicianul a murit.

"Asta mi se pare absolut spectaculos. Pe 7 septembrie, Corneliu Vadim Tudor a publicat poezia pe Facebook, la ora 21.23, precizând că a scris poezia în noaptea de duminică spre luni", a spus Mircea Badea, luni, la emisiunea În gura presei, de la Antena 3.

"Pentru că era foarte credincios (Corneliu Vadim Tudor - n.r.), o să spun Dumnezeu să-l ierte", a încheiat Mircea Badea.

Corneliu Vadim Tudor şi-a presimţit moartea. "Hai, Moarte, să bem o cafea"

Fondatorul PRM Corneliu Vadim Tudor, în vârstă de 65 de ani, a murit luni, în Centrul Clinic de Urgenţă de Boli Cardiovasculare al Armatei, unde a fost dus după ce i s-a făcut rău. 

×