x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mironescu: “Toate funcţiile de conducere din port erau împărţite între PDL şi UNPR”.

Mironescu: “Toate funcţiile de conducere din port erau împărţite între PDL şi UNPR”.

25 Mai 2011   •   16:28

In timpul audierilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, Laurentiu Mironescu a recunoscut in fata magistratilor ca si-a dorit functia de director al portului Constanta, post vizat si de Aurelian Pilca. Pe de alta parte, potrivit Realitatea TV, inculpatul a declarat ca toate functiile de conducere din portul Constanta erau impartite intre reprezentantii PDL si UNPR.

Avocatii acuzatilor sustin ca Mironescu nu a primit nicio “proptea' din partea ministrului Transporturilor, Anca Boagiu, iar fostul secretar general al MAI a recunoscut ca a trebuit sa se declare multumit cu functia politica din care a fost demis in urma cu doua zile.

Acuzat de DNA ca i-ar fi cerut lui Pilca suma de 8.000 de lei pentru ca acesta sa obtina o functie in PDL, Mironescu s-a multumit cu o mare cantitate de vin pentru asigurarea protocolului alegerilor la PDL Constanta
Mironescu e acuzat de DNA ca i-ar fi cerut lui Aurelian Pilca 8 mii de lei ca sa obtina o functie in PDL. Pilca nu ar fi avut banii si i-ar fi dat in schimb o cantitate mare de vin, pentru protocolul alegerilor de la Organizatia Municipala PDL Constanta.

×
Subiecte în articol: coruptie din vami laurenţiu mironescu