x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Moarte cumplită pentru un fiu de preot! A zburat prin parbriz, după ce a lovit un cap de pod

Moarte cumplită pentru un fiu de preot! A zburat prin parbriz, după ce a lovit un cap de pod

23 Feb 2016   •   13:15
Moarte cumplită pentru un fiu de preot! A zburat prin parbriz, după ce a lovit un cap de pod
Sursa foto: Sursă foto: ziaruldeiasi.ro!

Un bărbat, fiu de preot, a murit pe loc după ce a pierdut controlul volanului într-o curbă, din cauza vitezei excesive, și s-a izbit puternic de un cap de pod.

Tragedia a avut loc ieri la amiază, în zona Trei Iazuri din județul Iași, informează reporterntv.ro

În urma impactului violent, mașina s-a răsturnat cu roțile în sus, iar bărbatul, care nu purta centura de siguranță, a fost aruncat prin parbriz și s-a lovit puternic cu capul într-un podeț.

Medicii SMURD sosiți la fața locului l-au resuscitat zeci de minute, fiind trimis chiar și elicopterul la fața locului, dar din păcate, bărbatul nu a reacționat, fiind declarat decedat de cadrele medicale.

Bărbatul decedat în cumplitul accident este Livius Nicolai Zugravu, fiul preotului paroh al parohiei Sfânta Parascheva din Târgu Frumos. El și fratele său au fost cercetați de polițiștii de la Crimă Organizată pentru că, în perioada 2008 - 2009, ar fi vândut canabis mai multor consumatori, potrivit ziaruldeiasi.


Liviu Zugravu / Sursă foto: ziaruldeiasi.ro!


Anchetatorii au arătat că fiul preotului și-a deschis în acei ani o discotecă, în Târgu Frumos, unde își depozita și vindea drogurile.


×