x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Moartea lui Marian Cozma: "Vorbim de o altercaţie obişnuită".

Moartea lui Marian Cozma: "Vorbim de o altercaţie obişnuită".

de Istvan Deak    |    08 Iun 2011   •   21:00
Moartea lui Marian Cozma: "Vorbim de o altercaţie obişnuită".

Avocatul inculpatului Nemeth Gyo­zo a incercat sa paseze vina pentru moar­tea lui Marian Cozma doar asu­pra lui Raffael Sandor. 'Vorbim de o altercatie obisnuita intr-o discoteca. Diferentierea se face ca, din pacate, altercatia a continuat si pe strada, iar unele persoane au folosit cutite. Arma a fost utilizata spontan, deci nu se poate vorbi de premeditare.

Pro­cu­rorii si-au construit cazul pe depo­zitiile martorilor, insa au selectat doar cele care ii incrimineaza pe inculpati. Modul in care au fost prezentate depozitiile de procurori nu este conform cu realitatea, ci au fost folosite pentru a intari cazul construit de ei.'

'Raffael Sandor este singurul vinovat pentru moartea lui Cozma. Nemeth Gyozo nu a vazut si nu a participat la injunghierea lui Cozma, dar nu e de mirare, fiindca nu exista nici macar un martor care sa fi vazut cine l-a injunghiat pe Cozma. Clientul meu a recunoscut ca l-a lovit in cap pe Sesum si l-a injunghiat pe Pesic. Din punctul meu de vedere, incadrarea corecta a faptelor sale este lovituri cauzatoare de moarte si nu tentativa de omor. Din acest motiv, consider ca pedeapsa corecta pentru Nemeth Gyozo este inchisoare pe o durata limitata de timp', a declarat avocatul Nemeth Jozsef. Pro­curorul de caz a solicitat in­chisoare pe viata pentru Nemeth Gyozo.

×
Subiecte în articol: observator cazul cozma