x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mugur Mihăescu a blocat traficul în centru Bucureştiului

Mugur Mihăescu a blocat traficul în centru Bucureştiului

de Ovidiu Ciutescu    |    02 Dec 2008   •   00:00
Mugur Mihăescu a blocat traficul în centru Bucureştiului

Vedeta de televiziune Mugur Mihăescu este cercetat de poliţişti după ce, luni seară, şi-a parcat maşina pe o stradă din centrul Capitalei, blocând timp de aproape o oră şi jumătate circulaţia mijloacelor de transport în comun.



„Mugur Mihăescu şi-a parcat maşina, un Volkswagen, pe strada Doctor Felix, între orele 19.50 şi 21.10, blocând circulaţia tramvaielor şi a autovehiculelor care circulau pe sensul pe care se afla maşina acestuia”, spune Christian Ciocan, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei. Poliţiştii au întocmit pe numele lui Mugur Mihăescu actele procedurale de cercetare, pentru atingerea adusă dreptului la libera circulaţie a celorlalţi participanţi la trafic. Cercetările sunt continuate de Biroul Cercetări Penale al sectorului 1 din cadrul Brigăzii de Poliţie Rutieră.

Mugur Mihăescu susţine că a blocat fără să vrea strada. "Eram în vizită la cineva care tocmai ieşise din spital şi nu mi-am dat seama că am făcut o prostie", a spus Mihăescu, care a menţionat că poliţia l-a sunat să îşi mute maşina. "Probabil au luat numărul maşinii, au intrat în baza de date şi m-au sunat. Probabil o să fiu chemat la sediul Poliţiei Rutiere să dau o declaraţie, nu ştiu... probabil o să mi se dea şi o amendă....Nu am mai păţit niciodată aşa ceva", a mai spus Mugur Mihăescu, citat de Mediafax.

×
Subiecte în articol: romania mihaescu mugur mihăescu