x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nicușor Dan: Am semnat contractul cu PS2 pentru finalizarea lucrărilor la Pasajul Doamna Doamna Ghica

Nicușor Dan: Am semnat contractul cu PS2 pentru finalizarea lucrărilor la Pasajul Doamna Doamna Ghica

17 Iun 2021   •   13:56
Nicușor Dan: Am semnat contractul cu PS2 pentru finalizarea lucrărilor la Pasajul Doamna Doamna Ghica
Sursa foto: Lucian Alecu

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, anunță că a semnat contractul de asociere dintre PMB și Primăria Sectorului 2 pentru finalizarea lucrărilor la Pasajul Doamna Ghica. Valoarea investiției este de 144 milioane de lei, circa 80% din sumă urmând să fie asigurată din bugetul Capitalei.

„Am semnat ieri (miercuri - n.r.) contractul de asociere dintre Primăria Capitalei și Primăria Sectorului 2 pentru finalizarea lucrărilor la Pasajul Doamna Ghica”, anuță Nicușor Dan.

El precizează că valoarea totală a investiției este de 144 milioane lei, circa 80% din sumă urmând să fie asigurată din bugetul Capitalei, iar restul de 20% din bugetul Sectorului 2.

„Banii există, deci nu vom avea goluri de finanțare, urmând să înaintăm cu lucrările cât se va putea de repede, pe baza planificării tehnice. Am promis bucureștenilor finalizarea acestui pasaj și mă țin de cuvânt”, conchide primarul general al Capitalei.

×
Subiecte în articol: nicusor dan