x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Neînțelegeri de Ziua Marinei. ÎPS Teodosie, supărat de sosirea președintelui Klaus Iohannis

Neînțelegeri de Ziua Marinei. ÎPS Teodosie, supărat de sosirea președintelui Klaus Iohannis

15 Aug 2022   •   11:52
Neînțelegeri de Ziua Marinei. ÎPS Teodosie, supărat de sosirea președintelui Klaus Iohannis
Sursa foto: antena3

Slujba oficiată de ÎPS Teodosie, de Ziua Marinei, a fost întreruptă de organizatori, luni, când a sosit în Portul Constanța președintele României, Klaus Iohannis. ÎPS Teodosie a plecat supărat: „Răspund în fața lui Dumnezeu”.

Klaus Iohannis a ajuns în Portul Constanţa în momentul când ÎPS Teodosie oficia slujba religioasă.

Astfel, microfonul înaltului prelat a fost oprit pentru întâmpinarea preşedintelui. După sosirea șefului statului, ÎPS Teodosie şi-a continuat slujba religioasă, aproximativ cinci minute, dar fără sunet.

ÎPS Teodosie s-a supărat şi a părăsit locul în care avea loc ceremonia.

„Nu știm de ce au făcut asta. Răspund înaintea lui Dumnezeu. Mi-au dat 17 minute, și mai aveam timp”, a spus Arhiepiscopul Tomisului, la Antena 3, în momentul plecării.

Arhiepiscopul Tomisului a declarat, de asemenea, că e pentru prima dată când i se opreşte microfonul în timpul unei slujbe.

Un alt incident de Ziua Marinei a avut loc înainte de sosirea președintelui la Constanța: un tânăr care a venit la manifestările din port a leșinat și a fost preluat de un echipaj al Ambulanței Constanța pentru a-i acorda primul ajutor, în prezent starea sa fiind stabilă.

Slujba oficiată de ÎPS Teodosie la Ziua Marinei, întreruptă de sosirea lui Iohannis: "Răspunderea este Lui Dumnezeu"

×
Subiecte în articol: ips teodosie klaus iohannis