x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nelu Tătaru spune că Executivul ia în calcul prelungirea restricțiilor de circulație pentru persoanele vârstnice

Nelu Tătaru spune că Executivul ia în calcul prelungirea restricțiilor de circulație pentru persoanele vârstnice

13 Apr 2020   •   17:41
Nelu Tătaru spune că Executivul ia în calcul prelungirea restricțiilor de circulație pentru persoanele vârstnice
Sursa foto: Captura Antena 3

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a confirmat luni că Executivul ia în calcul prelungirea restricțiilor de circulație pentru persoanele vârstnice cu cel puțin o lună de zile după ridicarea stării de urgență în România, scrie Antena 3

„Se ia in calcul și mai mult de o lună, dacă situația e dificilă. Trebuie să ne protejăm vârstnicii”, a zis ministrul, la Galați, întrebat despre prelungirea în cazul persoanelor cu vârsta de peste 65 de ani a măsurilor care limitează circulația cu excepția anumitor ore.

În momentul de față permisă circulația persoanelor de peste 65 de ani în  afara intervalului 11.00-13.00 dacă acestea trebuie să-și rezolve probleme de natură medicală. Mai mult, ei pot merge și însoțiți de către membri ai familiei sau de către susținători, care să le asigure deplasarea cu mijloacele de transport.

Pentru aceste excepții, este necesară totuși declarația pe proprie răspundere care să conțină numele, adresa, data nașterii, motivul și destinația deplasării și semnătura.

×
Subiecte în articol: nelu tataru restrictii de circulatie