x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nicolae Popa: Autorităţile din România au ştiut tot timpul unde sunt.

Nicolae Popa: Autorităţile din România au ştiut tot timpul unde sunt.

08 Iun 2011   •   11:48
Nicolae Popa: Autorităţile din România au ştiut tot timpul unde sunt.

Fostul presedinte al GELSOR, pe care statul roman l-a considerat fugar timp de 10 ani, dandu-l in urmarire internationala, sustine ca autoritatile din Romania au stiut tot timpul unde se afla.

Nicolae Popa, condamnat in dosarele FNI si FNA, sustine ca avea inclusiv carnet de conducere in Indonezia, cu toate datele privind locul in care se afla. Asta, in conditiile in care, in decembrie 2009, in timpul campaniei electorale pentru prezidentiale, autoritatile romane anuntau cu mult entuziasm ca Popa a fost descoperit in Indonezia, dupa zece ani de cautari.

"Aveam viza de sedere acordata de autoritatile indoneziene pe termen lung, obtinusem de la politia indoneziana permis de conducere pe care era aplicata fotografia mea si in care erau inscrise datele mele personale", a spus Popa, potrivit Antena3.

Despre prabusirea celor doua fonduri Popa a declarat ca a fost o actiune planificata de personaje politice care doreau o popularitate la alegerile din 2000, dar si compromiterea lui Sorin Odiviu Vintu, considerat a fi finantatorul unui anumit partid politic.

×