x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nicuşor Dan anunță amenajarea unui loc de joacă unic în Bucureşti, în parcul Regele Mihai I

Nicuşor Dan anunță amenajarea unui loc de joacă unic în Bucureşti, în parcul Regele Mihai I

13 Iun 2022   •   17:10
Nicuşor Dan anunță amenajarea unui loc de joacă unic în Bucureşti, în parcul Regele Mihai I

Primarul capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat, luni, că în zilele următoare va fi demarată, prin ALPAB, realizarea studiului de fezabilitate pentru un proiect de amenajare a unui loc de joacă unic în Bucureşti, în zona de nord a parcului Regele Mihai I, pe amplasamentul numit "la Rampe", valoarea totală a acestei investiţii fiind de circa 500.000 de lei cu TVA.

" Proiectul presupune amenajarea unui loc de joacă unic în Bucureşti, cu o suprafaţă de 500 mp, în zona de nord a parcului Regele Mihai I, pe amplasamentul numit 'la Rampe'", a scris, pe facebook, edilul  municipiului Bucureşti.

Conform acestuia, investiţia se adresează copiilor cu vârsta de peste 12 ani, care vor avea posibilitatea practicării sportului în aer liber într-un cadru special conceput pentru ei şi care întruneşte criteriile de siguranţă necesare.

Durata estimată a realizării studiului de fezabilitate este de 6 luni, iar valoarea contractului pentru realizarea acestuia este de 25.000 lei fără TVA. Valoarea totală a investiţiei este de aproximativ 500.000 lei cu TVA, a mai precizat primarul Nicuşor Dan.

×