x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nicușor Dan: Tribunalul București a respins cererea de intrare în legalitate a Cathedral Plaza

Nicușor Dan: Tribunalul București a respins cererea de intrare în legalitate a Cathedral Plaza

de Redacția Jurnalul    |    12 Mai 2023   •   17:30
Nicușor Dan: Tribunalul București a respins cererea de intrare în legalitate a Cathedral Plaza
Sursa foto: Facebook

Tribunalul București a respins cererea de intrare în legalitate a Cathedral Plaza, anunță primarul general al Capitalei, Nicușor Dan: „Poziția mea constantă a fost de respingere a cererii de intrare în legalitate și de desființare a clădirii”.

„Tribunalul București a respins cererea de intrare în legalitate a Cathedral Plaza. După ce Curtea de Apel Suceava a anulat în 2010 autorizația de construire pentru Cathedral Plaza, proprietarul Millenium a solicitat în instanță obligarea Primarului Municipiului București la emiterea autorizației pentru intrarea în legalitate a clădirii”, scrie pe Facebook Nicușor Dan.

El amintește că litigiul a început în 2013 și s-a finalizat vineri în primă instanță.

„Poziția mea constantă (inclusiv personal în fața instanței) a fost de respingere a cererii de intrare în legalitate și de desființare a clădirii. Dispoziția de desființare a Cathedral Plaza emisă de mine a fost suspendată de instanță tocmai pentru că exista o incertitudine cu privire la posibilitatea intrării în legalitate a clădirii. Soluția pronunțată azi de Tribunalul București schimbă datele problemei”, încheie Nicușor Dan.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: nicusor dan cathedral plaza