x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nicuşor Dan îi ademenește pe bucureșteni cu bilete gratuite la teatrele şi muzeele din Capitală, dacă se vaccinează

Nicuşor Dan îi ademenește pe bucureșteni cu bilete gratuite la teatrele şi muzeele din Capitală, dacă se vaccinează

de Alice Petrescu    |    31 Mai 2021   •   15:33
Nicuşor Dan îi ademenește pe bucureșteni cu bilete gratuite la teatrele şi muzeele din Capitală, dacă se vaccinează
Sursa foto: Lucian Alecu

Persoanele care se vor vaccina anti-COVID-19 marți, 1 iunie, la centrul de vaccinare drive-thru deschis în Piața Constituției, vor primi bilete gratuite la teatrele și muzeele din București, anunță primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, pe pagina sa de socializare.

 



"Dacă vă vaccinaţi pe 1 iunie, puteţi merge apoi gratuit, împreună cu familia, la piese de teatru, puteţi să vizitaţi muzee din Bucureşti sau să vedeţi spectacole de circ. Biletele gratuite se emit pentru instituţiile de cultură aflate în subordinea Primăriei Capitalei şi sunt valabile până la finalul anului", a mai scris edilul.

Centrul din Piaţa Constituţiei s-a deschis pe 29 aprilie și va funcţiona până în 12 septembrie. Persoanele care doresc să se imunizeze aici pot merge doar cu actul de identitate și cu chestionarul de triaj, care poate fi completat anterior prezentării la vaccinare. Documentul poate fi accesat pe site-ul RoVaccinare, la adresa https://vaccinare\u0002covid.gov.ro/chestionar-triaj-vaccinare-adulti/.Centrul funcţionează zilnic, între orele 08.00-20.00, iar pentru vaccinare va fi folosit serul Pfizer.

În urmă cu o săptămână, Bucureștiul și Clujul aveau peste 30% din populație vaccinată, în timp ce în 10 județe gradul de vaccinare nu a ajuns nici la 15%, potrivit datelor Comitetului național de vaccinare. 

 

×
Subiecte în articol: nicusor dan