x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nicușor Dan: PMB alocă 47 de milioane de lei pentru continuare lucrărilor de lărgire a Bulevardului Prelungirea Ghencea

Nicușor Dan: PMB alocă 47 de milioane de lei pentru continuare lucrărilor de lărgire a Bulevardului Prelungirea Ghencea

16 Apr 2021   •   13:27
Nicușor Dan: PMB alocă 47 de milioane de lei pentru continuare lucrărilor de lărgire a Bulevardului Prelungirea Ghencea

PMB va aloca 47 de milioane de lei din bugetul pe 2021 pentru continuarea lucrărilor de lărgire a Bulevardului Prelungirea Ghencea, a anunțat Nicușor Dan.

„Mă bucur că s-a aprobat ieri bugetul local al Sectorului 6, prin care au fost alocați 10 milioane de lei pentru exproprieri de terenuri în zona Prelungirea Ghencea. În timp ce la nivelul sectorului se pregătesc noile exproprieri, la nivelul municipiului București alocăm, prin bugetul pe 2021, suma de 47 de milioane de lei pentru continuarea lucrărilor de lărgire a Bulevardului Prelungirea Ghencea - inclusiv 7 milioane pentru plata datoriilor din urmă”, transmite Nicușor Dan.

Primarul general al Capitalei a declarat că blocajul a fost cauzat de fosta administrație, care a lăsat primăria cu conturile poprite.

„Am văzut, de-a lungul ultimelor luni, multe întrebări și comentarii în legătură cu Prelungirea Ghencea și vreau să știți că aș fi vrut și eu să lucrăm aici încă din ianuarie. N-am putut s-o facem fiindcă fosta administrație, pe lângă marile întârzieri acumulate, a lăsat Primăria Generală, pe final de mandat, cu conturile poprite, ceea ce înseamnă interdicție pentru lucrări de investiții (putem face doar reparații curente). După votarea noului buget în CGMB, plătim o parte din datoriile restante și ridicăm popririle de pe conturi, urmând să facem această investiție, dar și altele absolut necesare, pentru a rezolva problema traficului rutier din București”, a mai afirmat Nicușor Dan.

 

×
Subiecte în articol: nicusor dan prelungirea ghencea