x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nicușor Dan: Vom finaliza reabilitarea Podului Grant în luna august a acestui an, așa cum am promis

Nicușor Dan: Vom finaliza reabilitarea Podului Grant în luna august a acestui an, așa cum am promis

de Redacția Jurnalul    |    28 Mai 2024   •   22:30
Nicușor Dan: Vom finaliza reabilitarea Podului Grant în luna august a acestui an, așa cum am promis

Vom finaliza reabilitarea Podului Grant în luna august a acestui an, așa cum am promis, mai devreme cu 12 luni decât termenul contractual, afirmă primarul general al Capitalei, Nicușor Dan. El menționează că lucrările sunt făcute fără afectarea traficului rutier.

„Lucrările pentru reabilitarea Podului Grant continuă fără afectarea traficului rutier. Administrația Străzilor București lucrează în prezent atât la pod, cât și la stâlpii de susținere, se montează structura de rezistență din aluminiu, se fac reparații cu mortare speciale și se aplică vopseaua anticorozivă. De asemenea, se fac pregătiri pentru montarea parapetului direcțional pe sensul Turda-Crângași și se fac lucrări de cofrare și betonare a ultimilor trei stâlpi de rezistență”, scrie pe Facebook Nicușor Dan.

El afirmă că, în paralel, se lucrează la partea interioară a podului, stâlpi și grinda parapet pe zona de cale ferată, iar aceste lucrări se execută doar pe timpul nopții pentru a nu afecta circulația trenurilor.

„Vom finaliza reabilitarea Podului Grant în luna august a acestui an, așa cum am promis, mai devreme cu 12 luni decât termenul contractual”, încheie Dan.

 

 

 

×
Subiecte în articol: nicusor dan pod grant trafic rutier