x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cine îi acordă susținere pentru un al doilea mandat lui Nicușor Dan, la Primăria Capitalei

Cine îi acordă susținere pentru un al doilea mandat lui Nicușor Dan, la Primăria Capitalei

de Redacția Jurnalul    |    28 Feb 2023   •   16:30
Cine îi acordă susținere pentru un al doilea mandat lui Nicușor Dan, la Primăria Capitalei

PMP va continua parteneriatul cu Nicușor Dan, spune liderul formațiunii, europarlamentarul Eugen Tomac. El sugerează că îi va oferi lui Nicușor Dan susținerea pentru a câștiga un nou mandat. „E nevoie de o unitate a dreptei. PNL a ales să meargă pe partea stângă a politicii românești”, afirmă Tomac.

„PMP are cinci consilieri generali la Primăria Capitalei. Din prima clipă, în mod constant, noi am fost alături de primarul general. Cred că e important acest aspect, pentru că electoratul de dreapta vrea consecvență și continuitate. PMP va continua acest parteneriat cu Nicușor Dan”, spune Eugen Tomac.

El precizează că nu a discutat despre înscrierea lui Nicușor Dan în PMP și nici dacă acesta va fi susținut și de colegii din USR și Forța Dreptei.

„Ceea ce ne interesează este ca proiectele noastre să le putem trece în revistă. PMP e mulțumit de parteneriatul cu Nicușor Dan Din punctul nostru de vedere e nevoie de o unitate a dreptei, pentru că PNL și PSD și-au propus să guverneze până în 2030, 2032. Din acest motiv spun că este nevoie de unitatea partidelor de dreapta, căci PNL a ales să meargă pe partea stângă a politicii românești”, încheie Tomac.

PNL Bucureşti a anunțat că îi cere primarului general al Capitalei, Nicuşor Dan, atingerea unor „indicatori simpli”, pe zece teme prioritare, în termen de șase luni. Printre acestea se numără investiţiile în termoficare, deschiderea circulaţiei pe Pasajul Doamna Ghica până la jumătatea acestui an, digitalizarea cel puţin a unui serviciu public important, precum amenajarea parcurilor aflate în administrarea municipalităţii.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: nicusor dan primaria capitalei