x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O fetiţă de 10 ani s-a aruncat de la etajul doi pentru că a vrut să zboare!!

O fetiţă de 10 ani s-a aruncat de la etajul doi pentru că a vrut să zboare!!

12 Iun 2013   •   19:59
O fetiţă de 10 ani s-a aruncat de la etajul doi pentru că a vrut să zboare!!

O fetiţă de zece ani a căzut de la etajul doi al unui bloc din Mioveni, copila spunându-i medicului de la ambulanţă că s-a aruncat pentru că a vrut să zboare.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Argeş, copila are fracturi la piciorul stâng, este conştientă şi a fost transportată la Spitalul de Pediatrie din Piteşti, medicii spunând că viaţa nu îi este pusă în pericol.

"Spre norocul ei, fetiţa era în stare bună, echilibrată hemodinamic, cu o suspiciune de fractură la glezna stângă. Am transportat-o la Spitalul de Pediatrie din Piteşti. Am întrebat-o în drumul spre spital ce s-a întâmplat şi mi-a răspuns că s-a aruncat singură de la etaj pentru că a vrut să zboare. Părinţii sunt şocaţi de incident", a declarat, conform Mediafax, Anişoara Stancu, de la Ambulanţa Mioveni.

"A fost adusă cu ambulanţa o fetiţă în vârstă de zece ani cu politraumatism prin cădere de la cinci metri, respectiv etajul al doilea, cu multiple fracturi la gambă şi la piciorul stâng, dar fără alte leziuni. Prognosticul este pozitiv, viaţa nu-i este pusă în pericol. Continuăm investigaţiile, rămâne internată în spital. A avut noroc că a căzut în picioare, alta era problema dacă se lovea la cap sau torace, puteau fi leziuni interne şi cranio-cerebrale cu complicaţii", a declarat Eduard Morlova, medic la Spitalul de Pediatrie Piteşti.

×
Subiecte în articol: fetita ranita salt de la etaj mioveni