x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O mare actriță s-a autoizolat din cauza infecției cu COVID-19

O mare actriță s-a autoizolat din cauza infecției cu COVID-19

07 Oct 2021   •   14:09
O mare actriță s-a autoizolat din cauza infecției cu COVID-19

După ce a intrat în contact cu o persoană infectată, actrița Oana Pellea a anunțat că se izolează la domiciliu. Este vorba despre responsabilitate, am anunțat Teatrul Bulandra și ofer scuze spectatorilor care au cumpărat bilete pentru spectacolul „Scaunele" din 10 octombrie.

„Să nu poți să te vaccinezi din cauza de alergii…Să ți fie rău, să ai frisoane, să te doară capul, să ai febră… să lucrezi într o comunitate și să nu spui nimic de frică că îți pierzi locul de muncă…Sunt vaccinată cu ambele doze. Mă voi izola 7 zile și mă voi testa! Nu îi pot dori decât multă sănătate și visez la ziua în care oamenii vor fi informați și responsabili”, a anunțat Oana Pellea.

Actrița a mai spus că a informat conducerea Teatrului Bulandra și că nu va juca în spectacolul de pe 10 octombrie.

„Îmi ofer scuze spectatorilor care au cumpărat bilete pentru spectacolul Scaunele din 10 octombrie...prefer să fiu responsabilă și să nu pun pe nimeni într un eventual pericol de îmbolnăvire...Am anunțat Teatrul Bulandra de hotărârea luată de a mă izola 7 zile. Am luat această hotărâre din respect și responsabilitate față de toți cei cu care ar trebui să întru în contact. Îmi pare foarte rău că nu joc în dată de 10...și că sunt nevoită să mă izolez...Asta trăim și ...noi să fim sănătoși!”, a precizat actrița Oana Pellea.

Mediafax

×
Subiecte în articol: Oana Pellea