x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O româncă a câştigat pentru a doua oară titlul Miss Fitness Universe

O româncă a câştigat pentru a doua oară titlul Miss Fitness Universe

02 Iul 2013   •   17:47
O româncă a câştigat pentru a doua oară titlul Miss Fitness Universe

A intrat în lumea sportului la vârsta de 3 ani, când a fost înscrisă de părinţi la clubul de gimnastică din Târgu Mureş, iar acum, la 26 de ani, este pentru a doua oară... Miss Fitness Universe
Pentru frumuseţe n-a avut nevoie de “antrenament”. S-a născut frumoasă, pentru că, se ştie, româncele au... gena frumuseţii. Cu sportul a fost altceva. O muncă asiduă, care durează - şi nu exagerăm, în cazul ei – de o viaţă.
Anca Bucur a câştigat zilele acestea titlul Miss Fitness Universe, surclasând peste 400 de alte frumuseţi sportive din toată lumea, într-o competiţie care se ţine, an de an, la Miami, în Statele Unite. Anca nu este la cea dintâi participare a ei la acest concurs – prima dată a intrat în cursă în 2010, când a terminat pe locul 5 - şi nici la întâia victorie, ea obţinând titlul şi în 2011.
După cele trei probe eliminatorii – defilare în costum de baie, exerciţii sportive şi întrebări de cultură sportivă - ea a intrat în finală, unde a câştigat datorită frumuseţii ei şi a dificultăţii exerciţiilor sportive executate.
Pentru Anca Bucur, care a participat, în cariera ei la multe competiţii – ca membră a clubului sportiv din Târgu Mureş, apoi a celui de la Deva, în concursuri de gimnastică sportivă; apoi la Bucureşti, unde a trecut la gimnastica aerobică - proba de exerciţii sportive a fost... floare la ureche. De câţiva ani, ea este antrenor de fitness (a lucrat mai întâi în Cluj, apoi la Bucureşti), iar orele de fitness pe care le conduce (are câte patru grupe în fiecare zi) constituie singurul antrenament pe care îl face. Mai puţin în săptămânile de dinaintea concursului Miss Fitness Universe, când, de fiecare dată, a adăugat câte 2-3 ore zinice de antrenament.
Care sunt atuurile acestei frumuseţi sportive, care a reuşit să obţină de două ori râvnitul trofeu? 1,70 cm, 55 kg, multă energie şi un optimism debordant.
 

×
Subiecte în articol: Miss Fitness Universe