x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator ONOARE la Comisia COVID-19! Noua șefă declară: Profesorul Streinu Cercel a avut numai intenții bune

ONOARE la Comisia COVID-19! Noua șefă declară: Profesorul Streinu Cercel a avut numai intenții bune

de Dan Constantin    |    30 Apr 2020   •   19:49
ONOARE la Comisia COVID-19! Noua șefă declară: Profesorul Streinu Cercel a avut numai intenții bune
Sursa foto: Captura Antena 3

Dr. Adriana Pistol,președintele Comisiei COVID-19 a Ministerului Sănătății a avut o intervenție la un post de televiziune unde a avut o poziție extrem de reținută față de „moștenirea Streinu Cercel”, nesusținând poziții critice față de activitatea profesorului. Răspunzând întrebării moderatorului referitoare la programul „Vacanța Mare” , doamna Pistol a  precizat că „profesorul Streinu Cercel a avut numai intenții bune” și a adăugat că se abține de la comentarii privind măsura demiterii acestuia de la președinția comisiei COVID-19.

Adriana Pistol a susținut măsurile de prevenție luate și recomandate de autorități , pentru respectarea strictă în următoarele zile a păstrării distanței sociale. Președinta comisiei COVID-19 a precizat că „ne aflăm pe  platou” în ceea ce privește cazurile noi de coronavirus. 

Streinu Cercel a fost demis de la președinția comisie prin decizia ministrului Tătaru Nelu, act administrativ salutat de premierul Orban public, în ședință de guvern!.Anterior , președintele Iohannis criticase un document elaborat de specialiști de la Institutul Balș în februarie 2019 , care a fost baza unei manipulări grosiere pentru a justifica sancționarea profesorului Cercel.

×