x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ovidiu Muşetescu a încetat din viaţă

Ovidiu Muşetescu a încetat din viaţă

18 Oct 2009   •   00:00

Tiberiu- Ovidiu Muşetescu, fostul ministru al privatizării în Guvernul Adrian Năstase, a încetat din viaţă duminică după-amiaza, la spitalul Elias. Muşetescu suferea de cancer şi revenise în ţară în urmă cu o săptămână de la o clinică din Viena, informează Antena 3.



Muşetescu s-a născut la 15 septembrie 1955, Bucureşti, şi a fost deputat din partea FSN şi apoi PSD din 1990 până în 2008.  

În 29 iunie 2009 Procurorul General al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, sesizat prin referatul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, a solicitat preşedintelui Traian Băsescu avizul pentru începerea urmăririi penale a lui Ovidiu Muşetescu, preşedinte al Autorităţii pentru Privatizare şi Administrarea Participaţiunilor Statului (APAPS), acuzat de abuz în serviciu în privatizarea ALRO Slatina şi Alprom.

În 11 septembrie 2009 preşedintele Traian Băsescu i-a transmis ministrului Justiţiei Cătălin Predoiu cererea de declanşare a procedurilor legale pentru urmărirea penală a lui Ovidiu Tiberiu Muşetescu.

×
Subiecte în articol: observator