x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator (P) Casele de pariuri se tem de noua platformă SoccerKeep.com, care i-a îmbogățit pe pariorii români

(P) Casele de pariuri se tem de noua platformă SoccerKeep.com, care i-a îmbogățit pe pariorii români

13 Apr 2016   •   17:04
(P) Casele de pariuri se tem de noua platformă SoccerKeep.com, care i-a îmbogățit pe pariorii români

Milioane de români își încearcă norocul la pariuri. Însă, numai o mică parte dintre aceștia reușesc să obțină profit în mod constant. Profesioniștii spun că disciplina și predicțiile bine documentate reprezintă rețeta succesului.

SoccerKeep.com este o nouă platformă de rezultate live, statistici unice și pronosticuri matematice, care s-a transformat, în scurt timp de la lansare, într-o unealtă de bază a pariorilor iscusiți.

La prima vedere, dacă accesați pagina de Scoruri Live pe SoccerKeep, poate că nu veți observa nimic ieșit din comun, în afară de mesajul care vă indică numărul ponturilor câștigătoare oferite în ultimele 24 de ore.

Algoritmul unic bazat pe statistici ține cont de factorii cei mai importanți din ecuația unei analize: rezultate, numărul golurilor, timpi, evoluția jucătorilor, locație, diferențe de scor și așa mai departe.

Fondatorii platformei au intervievat numeroși pariori de talie mondială pe parcursul ultimilor ani, pentru a ajunge la formatul pe care fiecare dintre noi îl poate accesa astăzi, în mod complet gratuit.

SoccerKeep te învață să câștigi

Am accesat pagina de pe SoccerKeep care prezintă rezultatele din Champions League, pentru a alege o partidă, în baza căreia să vă prezint cum puteți profita de această unealtă indispensabilă.

Atletico Madrid urmează să-i găzduiască pe băieții lui Luis Enrique, în returul din sferturile de finală ale UEFA Champions League. Observăm că ambele formații vor avea câțiva jucători indisponibili, însă, în afară de Diego Godin, nici un jucător semnificativ nu pare să fie accidentat.

Totuși, să nu uităm de controversatul cartonaș roșu primit de Fernando Torres în minutul 35 al meciului de pe Camp Nou. Așadar, fostul atacant al lui Liverpool și al naționalei Spaniei nu va face parte din lotul lui Atletico în partida de pe Vicente Calderon.

Această secțiune ne prezintă foarte multe detalii inedite, care nu pot fi găsite pe nici un alt site concurent. Aici observăm că în absolut toate partidele lui Atletico s-a marcat cel puțin un gol în prima repriză. În ceea ce-i privește pe catalani, 75% dintre partidele acestora au avut măcar un gol în prima parte jumătate de meci.

Aceste cifre reprezintă aur pentru pariorii care mizează pe intervalele golurilor, întrucât, este foarte probabil ca această partidă să aibă goluri în primele zeci de minute.

Minutul Următorului Gol

Secțiunea Marcat sau primit este extrem de folositoare pentru pariorii care joacă cea mai populară strategie din România, și anume Minutul Următorului Gol.

Această metodă presupune realizarea unui profit fix, care poate fi obținut printr-o serie de pariuri cu miză progresivă pe intervalul marcării următorului gol al unei partide.

Operatorii oferă pariuri de tipul: Gol înainte de minutul 10, Gol înainte de minutul 20 și așa mai departe, până la Gol înainte de minutul 80. Apoi, în cazul în care nu s-a marcat până în acel moment, pariorul poate continua seria cu pariul Peste 0.5 goluri.

Inițial, pariorul trebuie să caute o partidă care să aibă o probabilitate foarte mică în a se încheia cu scorul de 0-0. Pariorul trebuie să-și facă un calcul pentru a fi sigur că are suficiente fonduri pentru a acoperi toți cei 9 pași, în cazul în care lucrurile nu merg prea bine.

Odată ales profitul dorit, pariorul trebuie să folosească formula (profitul dorit) / (cotă - 1) pentru a stabili miza inițială. Astfel, dacă dorim un profit de 50 de lei și cota pentru Gol înainte de minutul 10 la partida aleasă este de 3.5, vom calcula 50 / (3.5 – 1), care rezultă într-o miză inițiată de 20 de lei.

Apoi, în cazul în care nu se marchează nici un gol în primul interval, pariorul continuă să mizeze folosind aceeași formulă, numai că de această dată adaugă suma pierdută (20) la profitul dorit (50).

Considerând cota pentru Gol înainte de minutul 20 ca fiind 3.4, calculul următoarei mize fi următorul: (20 + 50) / (3.4 - 1) = 29,16 lei.

Strategia presupune practic, parierea până în momentul marcării primului gol, care îi aduce practicantului profitul fix stabilit de la început.

Statistici unice

În prima parte a analizei am identificat jucătorii indisponibili. Apoi, urmează să identificăm forma prin care trec cele două echipe.

Madrilenii nu s-au impus în ultimele 3 partide din Liga Campionilor. Totuși, observăm că formația antrenată de Diego Simeone nu a încasat gol în ultimele 3 partide disputate pe Vicente Calderon.

De cealaltă parte, Barcelona este neînvinsă în ultimele 9 întâlniri. Catalanii au marcat în ultimele 4 deplasări din cadrul celei mai prestigioase competiții inter-cluburi, reușind să încheie respectivele partide fără înfrângere.

Din acest punct de vedere, este clar că forma Barcelonei este mult mai bună și acest lucru nu face decât să încline și mai mult balanța în favoarea taberei lui Messi, Neymar și Suarez.

Ținând cont de scorul din partida tur, în care Barca s-a impus cu 2-1, ne putem gândi că ambele echipe vor aborda această partidă în mod ofensiv. Luis Enrique nu va încerca să tragă de timp, așteptând o remiză fără goluri, întrucât Atletico are nevoie de o singură reușită pentru a merge mai departe.

Simeone este conștient de faptul că echipa sa trebuie să marcheze, iar un rezultat de 1-0 este greu de obținut în orice situație, atunci când adversarul tău este Barcelona. Astfel, ne putem aștepta la o partidă deschisă, în care golurile vor începe să curgă imediat după deschiderea scorului.

SoccerKeep ne propune un pronostic de Peste 2.5 goluri în meci, estimat cu o șansă de reușită de 65%. De asemenea, algoritmul ne indică și că este foarte probabil să vedem goluri în ambele reprize. Platforma estimează că primul gol va fi marcat de Barcelona, în intervalul minutelor 16-30. Și în final, sugestia de rezultat este 2 pauză / 2 final.

Însă, chiar dacă SoccerKeep oferă pronosticuri pentru partidele din cele peste 1000 de competiții fotbalistice, fondatorii ne invită să analizăm și noi, în mod personal, statisticile unice furnizate de unealta preferată a pariorilor profesioniști.

×