x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator (P) Cum să câștigi pariind întotdeauna pe fotbal

(P) Cum să câștigi pariind întotdeauna pe fotbal

08 Feb 2017   •   13:42
(P) Cum să câștigi pariind întotdeauna pe fotbal

În loc de a alege la întâmplare partidele de fotbal pe care să pariezi la diverse case de pariuri, există o anumită tendință de a folosi o strategie de pariuri sau sistem de pariuri.

Aproape toate sistemele se bazează pe un anumit tip de schemă de puncte. O echipă primește o anumită cantitate de puncte în funcție de  diferite aspecte precum jocul pe teren propriu, poziția în ligă, statutul actual, etc.

Dacă vrei să pariezi la diverse case de pariuri online, trebuie să cunoști normele și reglementările sportului pe care pariezi, înainte de a dezvolta strategia ta. Acest lucru presupune cunoșterea în detaliu a sportul respectiv.

Celor care au cunoștințe anterioare despre sportul pe care vor să parieze la case de pariuri recomadate, le este mult mai ușor să câștige.

Cei care nu au cunoștințe anterioare, pot urmări și analiza partidele de fotbal, deoarece acest lucru îi poate ajuta să învețe reguli de joc cu destulă ușurință.

Deși nu există un glob de cristal pentru a ghici toate rezultatele, unele sisteme de pronosticuri sunt o opțiune foarte interesantă pentru a crește brusc opțiunile tale de câștig.

Într-un sezon fotbalistic poți observa o strategie de pariuri funcționabilă, în timp ce în următorul aceasta poate da greș. De exemplu, mulți pariori studiază tabela de clasificare cu scopul de a prezice rezultatele partidelor.

Un exemplu de sistem ar putea fi unul care să arate că, dacă echipa gazdă are 3 sau mai multe puncte față de echipa oaspete, atunci ar putea câștiga echipa gazdă cu o cotă mare.

Acest lucru ar fi putea fi foarte potrivit în destul de multe ocazii, dar în două sau trei sezoane și-ar putea pierde eficiența. Bineînțeles, pentru îmbunătățirea acestui sistem, pariorul ar trebui să studieze forma în care se află echipa, diferența de goluri dintre echipe, accidentări ale echipelor, etc. și apoi trebuie să creeze un echilibru între toate aceste lucruri contra cotelor.

 

Procentaj de pariuri

Diversele case de pariuri legale studiază toate posibilitățile și ajustează cotele diverselor pariuri online, astfel încât să nu piardă bani sau, dacă îi pierd, să fie cât mai puțini. Cu siguranță ai auzit măcar o dată în viață fraza...casa de pariuri întotdeauna câștigă.

Trebuie să nu uiți că, pentru a face bani de pe urma diverselor pariuri online făcute la case de pariuri sportive, trebuie să fii capabil să garantezi beneficiile pe termen lung.

Cea mai bună strategie pentru a câștiga pariind pe fotbal

Arta succesului reprezintă garantarea unei rentabilități pe termen lung a pariurilor.

Cu scopul de obține performanțe bune, pentru a obține un avantaj asupra diverselor case de pariuri licențiate, trebuie să analizezi bine toate posibilitățile și să nu te lași cuprins de emoții. Cu cât nu te vei lăsa pradă emoțiilor, cu atât șansele de câștig sunt mai mari.

Ce să faci și ce să nu faci când pariezi pe fotbal:

- Nu paria la case de pariuri din România doar de dragul de a paria.

- Nu pierde bani făcând pariuri foarte mari. Întotdeauna este mai bine să faci pariuri mici la cea mai bună casă de pariuri, alegând bine echipele.

- Să nu ai încredere într-un sistem care îți provoacă pierderi. Chiar dacă l-ai creat tu, nu înseamnă că trebuie să crezi orbește în el.

- Ține un registru cu toate pariurile pe care le realizezi.

– Înainte de a paria vezi dacă poți beneficia de bonus la case de pariuri.

Cum poți câștiga aproximativ 90% din pariurile sportive?

În mediul online vei descoperi diferite metode de câștig din pariuri. Există site-uri pe care vei găsi informații utile despre bonusuri case de pariuri și ponturi pariuri, care te vor ajuta mereu să-ți atingi scopul.

Datorită informațiilor pe care le vei găsi pe astfel de site-uri, drumul tău spre succes va fi unul mai ușor. 

Este simplu să câștigi pariind dacă intri pe site-uri precum pariuri10.ro. Echipa acestui site oferă tuturor celor pasionați de pariuri un top al caselor de pariuri.

Din acest top tu îți vei putea alege casa de pariuri care o consideri cea mai potrivită pentru tine. Una dintre aceste case ar putea fi Betano. De ce? Fiindcă este casa care oferă un bonus betano foarte interesant.

De asemenea, pe acest site vei găsi biletul zilei. Acesta este alcătuit din cele mai sigure pronosticuri ale zilei. Îți este oferit gratuit, pentru a te ajuta să ai oricând profit la pariuri.

Datorită acestor pronosticuri sigure, șansele tale pot crește considerabil. Multă baftă!

 

×