x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Paris 2024 lansează programul de vânzare de bilete

Paris 2024 lansează programul de vânzare de bilete

21 Sep 2022   •   20:05
Paris 2024 lansează programul de vânzare de bilete

Organizatorii Paris 2024 au lansat un program de înregistrare pentru ca spectatorii din întreaga lume să cumpere "pachete" de bilete pentru următoarele ediții ale Jocurilor Olimpice și Paralimpice.

Înscrierile pentru potențialii spectatori se deschid la 1 decembrie și se desfășoară până la 31 ianuarie 2023.

"Pentru prima fază a vânzării oficiale a biletelor pentru Jocurile Olimpice, fanii din întreaga lume vor putea cumpăra pachete", a precizat echipa de organizare Paris 2024.

Această fază va fi deschisă la 15 februarie și va continua "timp de câteva săptămâni".

Un pachet a fost desemnat ca fiind trei sesiuni de competiție.

Persoanele înscrise vor fi selectate aleatoriu și vor fi invitate să aplice într-un interval specificat de 48 de ore pentru pachetele cu mai multe bilete.

„Aceștia vor putea să-și construiască propriul pachet, alegând evenimentele și sporturile preferate în limita locurilor disponibile și, astfel, să-și personalizeze experiența olimpică în funcție de preferințele lor", au precizat organizatorii.

Comitetul de organizare i-a încurajat, de asemenea, pe cumpărători să se înscrie în Clubul Paris 2024, ceea ce, spun ei, va crește șansele de a fi selectați în cadrul scrutinului pentru bilete.

Membrii Clubului Paris 2024 selectați în urma scrutinului vor avea o perioadă de prioritate de patru zile, între 15 și 18 februarie, în care vor putea cumpăra bilete.

„Membrii Clubului selectați prin tragere la sorți vor beneficia astfel de un număr mai mare de opțiuni pentru a-și construi pachetele", se mai spune în comunicatul organizatorilor.

Biletele unice pentru Jocurile Olimpice sunt așteptate să fie puse în vânzare în mai 2023, iar vânzările pentru Jocurile Paralimpice vor începe în toamnă.

Prețurile biletelor vor începe de la 24 de euro pentru toate sporturile, ca parte a unui program despre care organizatorii susțin că va fi "accesibil tuturor".

Aceștia insistă asupra faptului că aproape jumătate din biletele pentru Jocurile Olimpice au un preț de 50 de euro sau mai puțin.

Fotbalul și rugby-ul în șapte sunt programate ca primele evenimente ale Jocurilor pe 24 iulie 2024, înainte de ceremonia de deschidere, care va avea loc pe malul râului Sena, pe 26 iulie.

La Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020 nu a fost permis accesul niciunui spectator ca măsură preventivă împotriva răspândirii COVID-19, în timp ce la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing 2022, desfășurate la începutul acestui an, doar un număr limitat de spectatori a fost autorizat să participe din motive similare.

(sursa: Mediafax)

×