x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Patronul societăţii care ar fi vopsit gazonul de pe National Arena îl dă în judecată pe Dumitru Dragomir

Patronul societăţii care ar fi vopsit gazonul de pe National Arena îl dă în judecată pe Dumitru Dragomir

de Agerpres    |    19 Oct 2011   •   12:06
Patronul societăţii care ar fi vopsit gazonul de pe National Arena îl dă în judecată pe Dumitru Dragomir

Adrian Oprisan, patronul societatii Gama Verde, il va da in judecata pe presedintele LPF, Dumitru Dragomir, daca acesta nu va dezminti public afirmatiile jignitoare referitoare la situatia gazonului montat pe Arena Nationala din Bucuresti si anume ca societatea lui Oprisan ar fi pus "brazde uscate si apoi au dat cu vopsea verde."

Oprisan a declarat ca, initial, a trimis o notificare prin intermediul avocatilor catre seful Ligii Profesioniste de Fotbal. Potrivit notificarii, Dumitru Dragomir trebuia sa faca dezmintirea in termen de trei zile. Documentul a fost primit la Liga in ziua de 10 octombrie, dupa cum arata actele prezentate de Adrian Oprisan. ''Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, nu a facut dezmintirea in termenul stabilit. Il voi da in judecata si ii cere daune morale si materiale importante, deoarece mi-au creat un imens prejudiciu de imagine, mie si societatii Gama Verde la care sunt administrator, fara a avea documente care sa sustina ca cele afirmate de el sunt si reale'', a declarat Adrian Oprisan.

Conform notificarii in zilele 13-14 septembrie, Dumitru Dragomir a facut mai multe afirmatii defaimatoare care au fost preluate de alte agentii si companii de presa, transmise de posturile de televiziune, precum si de alte companii din mass-media, afirmatii avand urmatorul continut:

''Au pus brazde uscate si apoi au dat cu vopsea verde. Problema e alta: Primaria si cu FRF au fost pacalite... a fost o escrocherie, iar Primaria trebuie sa ceara daune'', ''Ne-ati facut de rusine in toata lumea. Ai nenorocit o tara intreaga. Toata lumea arunca vina pe Primarie, pe federatie, dar vinovat esti dumneata (Adrian Oprisan - n.n.). Ar trebui sa fii dat in judecata si sa ti se ceara daune interese pentru magaria pe care ai facut-o. Ce interes a avut Federatia sau Liga in chestia asta? Nu v-a fost rusine sa puneti brazde uscate? Ne-am facut de ras, ne fac aia paduchiosi prin Franta si rad de noi din cauza gazonului' a spus Dumitru Dragomir, considerandu-l vinovat pe Oprisan de starea gazonului Arenei Nationale la meciul cu Franta.

Potrivit notificarii, dezmintirea pe care trebuia sa o faca Dumitru Dragomir trebuia sa contina urmatoarele: ''Societatea Gama Verde SRL nu a pus gazon uscat pe Arena Nationala, gazonul nu a fost vopsit si nu stiu daca firma Gama Verde este vinovata pentru starea gazonului de pe Arena Nationala; imi cer scuze pentru afirmatiile neadevarate facute atat referitor la societatea Gama Verde SRL, cat si in ce il priveste pe proprietarul acesteia, dl. Adrian Oprisan, referitor la gazonul Arenei Nationale".

×