x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Paul Walker, comemorat de români. Constănţenii și timișorenii i-au adus actorului un ultim omagiu

Paul Walker, comemorat de români. Constănţenii și timișorenii i-au adus actorului un ultim omagiu

07 Dec 2013   •   08:45
Paul Walker, comemorat de români. Constănţenii și timișorenii i-au adus actorului un ultim omagiu

Atunci când viaţa bate filmul, iar stelele de la Hollywood părăsesc prematur scena într-un mod mai dramatic chiar decât în thrillere, impactul emoţional este unul extrem de puternic. Ecoul dispariţiei lui Paul Walker a răsunat puternic în lume, astfel încât vineri a fost creat, la Constanța, evenimentul „World Wide Dive for Paul Walker”, scrie telegrafonline.ro. Mai mulţi şoferi constănţeni s-au strâns pentru a-l comemora pe idolul unei tinere generaţii, al cărei stil independent de viaţă este strâns legat de volan.

Cei aproximativ 100 de tineri şoferi au pus poze cu memorabilul actor pe parbrize, au ţinut un moment de reculegere, iar apoi, cu motoarele turate, maşinile au pornit în coloană, la o tură până în centrul oraşului şi retur. „Datorită lui Paul Walker suntem aici, pentru că am crescut cu filmele sale. Şi în alte oraşe au loc astfel de evenimente, iar noi ne-am conformat. Ne-au inspirat filmele lui, chiar dacă nu încurajăm viteza sau teribilismele”, a declarat Adrian George, potrivit telegrafonline.ro.

„Paul Walker şi cu restul echipei din care făcea parte au inspirat generaţia noastră şi ne-au determinat să ne tunăm maşinile. Suntem mulţi constănţeni, nu ne cunoaştem între noi, iar acest lucru spune mult şi despre cine a fost Paul Walker”, a declarat un alt participant.

Și timișorenii au organizat ieri, începând cu ora 20:00, un marș de comemorare a lui Paul Walker. Sute de persoane care l-au iubit pe actor s-au întâlnit în parcarea stadionului Dan Paltinisanu, de unde au plecat înspre parcarea Iveco, pe Calea Sagului, potrivit timetv.ro.

×
Subiecte în articol: paul walker comemorare