x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trei persoane care aveau 240 de kilograme de materiale pirotehnice, depistate în Capitală

Trei persoane care aveau 240 de kilograme de materiale pirotehnice, depistate în Capitală

de Redacția Jurnalul    |    19 Noi 2023   •   19:15
Trei persoane care aveau 240 de kilograme de materiale pirotehnice, depistate în Capitală
Sursa foto: Hepta

Doi bărbați și o femeie au fost prinși în flagrant, în Capitală, având asupra lor 240 de kilograme de materiale pirotehnice.

Poliţistii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secția 20 Poliție au depistat, sâmbătă, doi bărbați în vârstă de 39, respectiv 28 de ani și o femeie, în vârstă de 24 de ani, asupra cărora au fost găsite 240 de kilograme de materiale pirotehnice.

Polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu, i-au oprit pe cei trei pe o stradă din Sectorul 6, când au observat, într-un autoturism, un bărbat și o femeie, care le-au atras atenția prin comportamentul lor.

Astfel, polițiștii i-au interceptat și legitimat, apoi au făcut un control asupra autoturismului, în urma căruia au descoperit aproximativ 140 de kilograme de materiale pirotehnice.

Două ore mai târziu, în jurul orei 17.00, pe aceeași stradă, polițiștii au depistat un alt bărbat asupra căruia au găsit aproximativ 100 de kilograme de materiale pirotehnice.

Materialele pirotehnice au fost sigilate și ridicate, fiind solicitat și Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, în vederea continuării cercetărilor.

Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de producerea, experimentarea, prelucrarea, deţinerea, transportul, folosirea sau orice altă operaţiune cu materii explozive, efectuată fără drept.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: materiale pirotehnice politie