x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Peste 80 de angajați ai Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad și-au luat concediu medical

Peste 80 de angajați ai Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad și-au luat concediu medical

31 Mar 2020   •   17:29
Peste 80 de angajați ai Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad și-au luat concediu medical
Sursa foto: Lucian Alecu

Opt medici de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad și-au depus demisia pentru a intra la pensie, în timp ce peste 80 de angajați, printre care medici, asistenți, infirmieri, brancardieri, registratori medicali, și-au luat concediu medical în ultimele zile, scrie aradon.ro.

Conducerea Spitalului Județean din Arad a prezentat, marți, situația personalului care este disponibil în această perioadă.

„Au anunțat că își depun demisia pentru a intra la pensie”, a precizat conducerea spitalului într-un comunicat de presă.  

"La nivelul SCJU Arad, avem 305 medici, 985 de asistenti medicali, 387 de infirmiere, 64 de brancardieri. Pentru a face fata unui aflux de pacienti infectati cu coronavirus, s-a dispus angajarea de personal medical pe o perioada determinata de sase luni. Pana acum, am angajat 20 de medici, 19 asistenti medicali si patru personal auxiliar", mai arata comunicatul.

×