x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ploaia îngheţată a creat probleme pe Aeroportul din Târgu Mureş. Sunt întârzieri semnificative ale curselor aeriene

Ploaia îngheţată a creat probleme pe Aeroportul din Târgu Mureş. Sunt întârzieri semnificative ale curselor aeriene

07 Ian 2016   •   10:28
Ploaia îngheţată a creat probleme pe Aeroportul din Târgu Mureş. Sunt întârzieri semnificative ale curselor aeriene
Sursa foto: tirgumureseanul.ro
Conducerea Aeroportului Transilvania Târgu Mureş a anunţat joi dimineaţa că aeronava WizzAir care trebuia să plece în direcţia Memmingen la ora 6,30 nu a putut decola din cauza poleiului, în ciuda eforturilor depuse pentru degivrarea căii de rulare.

Vicepreşedintele executiv al Aeroportului Transilvania Târgu Mureş, Luminiţa Gherendi, a declarat pentru AGERPRES că echipele de intervenţie acţionează în permanenţă pentru degivrarea aeronavelor şi a căii de rulare şi că imediat ce situaţia va permite decolarea în siguranţă aeronava va pleca spre Germania.

Potrivit Luminiţei Gherendi, în noaptea de miercuri spre joi la Târgu Mureş a plouat, iar apa a îngheţat imediat la contactul cu calea de rulare a aeroportului. În cursul dimineţii ploaia s-a transformat în lapoviţă şi ninsoare.

Potrivit site-ului Aeroportului Transilvania Târgu Mureş, cursele care trebuie să decoleze către Londra Lutton şi Dortmund au întârzieri anunţate de circa 200 de minute.

Sursa: Agerpres

×