x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nicolae Ciucă: PNL nu îi mai acordă sprijin politic lui Nicușor Dan pentru Primăria Capitalei

Nicolae Ciucă: PNL nu îi mai acordă sprijin politic lui Nicușor Dan pentru Primăria Capitalei

de Redacția Jurnalul    |    30 Ian 2024   •   22:30
Nicolae Ciucă: PNL nu îi mai acordă sprijin politic lui Nicușor Dan pentru Primăria Capitalei

Nicolae Ciucă, președintele PNL, a făcut declarații explozive în această seară la Antena 3 CNN despre alegerile pentru Primăria Generală a Capitalei.

Nicolae Ciucă, președintele PNL și președintele Senatului României, a fost invitat, marți seară, la Antena 3 CNN, la emisiunea Sinteza Zilei, moderată de Mihai Gâdea.

„Veți merge în București cu un candidat propriu sau veți susține un alt candidat?“, a întrebat Mihai Gâdea, adăugând că „au existat anumite speculații că l-ați putea susține pe domnul Nicușor Dan, care tocmai a fost asumat de alianța USR-PMP-FD“.

„Am nominalizat și avem o conducere la nivelul filialei București. Domnul ministru Sebastian Burduja este președintele filialei București, președinte interimar. Sper ca pe 1 februarie, împreună cu colegii de filială, să finalizeze procesul de analiză a tot ceea ce a însemnat decalogul pe care l-am înaintat domnului primar.

Din toate datele de până acum rezultă foarte clar că - desigur, luăm în calcul și poziționarea domnului primar alături de cealaltă formațiune politică - nu mai acordăm sprijinul politic domnului primar, iar PNL să își asume un candidat propriu la Primăria Capitalei“, a spus Nicolae Ciucă.

×