x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Se caută poliţişti, în România. Peste o mie de posturi sunt scoase la concurs

Se caută poliţişti, în România. Peste o mie de posturi sunt scoase la concurs

de Vali Deaconescu    |    26 Iun 2024   •   17:30
Se caută poliţişti, în România. Peste o mie de posturi sunt scoase la concurs
Sursa foto: FB Politia Română

Poliția Română a deschis înscrierile online pentru 1.035 de posturi de ofițeri. Candidații pot aplica până pe 5 iulie 2024, inclusiv în zilele nelucrătoare.

Din totalul posturilor disponibile, 600 sunt destinate agenților care doresc să avanseze în corpul ofițerilor, iar 453 de posturi sunt disponibile pentru încadrare directă din sursă externă.

Lista posturilor este variată, acoperind domenii precum acțiuni speciale, analiza informațiilor, arme, explozivi și substanțe periculoase, cercetarea și prevenirea criminalității, combaterea criminalității organizate, comunicații și informatică, criminalistică, investigarea criminalității economice, ordine publică, protecția martorilor, siguranță școlară și multe altele.

Persoanele interesate sunt încurajate să își completeze dosarele de înscriere cât mai curând pentru a se alătura echipei Poliției Române și pentru a contribui la siguranța și securitatea comunităților din România.

„Anunț de importanță deosebită pentru cei care își doresc o carieră în #PolițiaRomână

Au început înscrierile, doar online, pentru cele 1.035 de posturi de ofițeri, dintre care 600 de posturi de trecere din corpul agenților în corpul ofițerilor, precum și 453 de posturi, prin încadrare directă, din sursă externă.

 Până la data de 05 iulie 2024, înclusiv în zilele nelucrătoare, aveți suficient timp să vă completați dosarul de înscriere pentru posturile existente, și să ne credeți, lista este lungă: acţiuni speciale, analiza informațiilor, arme, explozivi și substanțe periculoase, cabinet, cazier judiciar, statistică şi evidenţe operative, cercetarea şi prevenirea criminalității, combaterea criminalității organizate, comunicații și informatică, cooperare polițienească internațională, criminalistică, financiar, implementarea proiectelor, informare şi relaţii publice, investigarea criminalității economice, investigații criminale, logistică, operațiuni speciale, ordine publică, pregătire profesională, protecţia animalelor, protecția martorilor, psihosociologie, relații cu publicul, relații internaționale, resurse umane, rutieră, siguranță școlară, structura de securitate, transporturi, reţinere şi arestare preventivă și învățământ.

Toate informațiile, în funcție de specializare, condiții de participare, documente necesare și modalitățiile de desfășurare a concursurilor, se regăsesc aici  https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/index”, a anunțat Poliția Română pe Facebook

×