x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Poliţiştii efectuează 12 percheziţii şi pun în executare două mandate de aducere în sectorul 5

Poliţiştii efectuează 12 percheziţii şi pun în executare două mandate de aducere în sectorul 5

13 Mar 2013   •   09:30
Poliţiştii efectuează 12 percheziţii şi pun în executare două mandate de aducere în sectorul 5
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Poliţiştii bucureşteni efectuează 12 percheziţii în sectorul 5 şi pun în executare două mandate de aducere într-un dosar de proxenetism şi prostituţie de lux în care sunt implicaţi membri ai clanului Toboşarilor, au precizat pentru surse din Poliţie.

 
"Verificările de specialitate ale poliţiştilor bucureşteni au relevat faptul că în perioada octombrie 2012 - martie 2013, mai multe femei ar fi întreţinut raporturi sexuale cu diferiţi bărbaţi în schimbul unor sume de bani, în incinta unor stabilimente din municipiul Bucureşti, în acest mod câştigându-şi principalele mijloace de existenţă", se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei remis miercuri AGERPRES. 
 
Sumele de bani pe care femeile le obţineau erau între 200 şi 800 de euro, iar prostituţia era practicată în diverse hoteluri de lux din Capitală, dar şi în apartamente închiriate. 
 
Potrivit anchetatorilor, cei care apelau la serviciile prostituatelor erau cetăţeni străini precum evrei, italieni, germani, japonezi, dar şi opt români. 
 
"Poliţiştii Capitalei au obţinut date conform cărora şapte bărbaţi şi două femei ar fi înlesnit practicarea prostituţiei prin racolarea de clienţi cu care acestea întreţineau raporturi sexuale contra cost şi obţinerea de foloase materiale de pe urma practicării prostituţiei", se arată în comunicat. 
 
Afacerea era făcută în familie, două dintre prostituate fiind chiar soră, respectiv concubină cu doi dintre bărbaţii implicaţi în reţeaua de prostituţie. 
 
La audieri au fost duse 17 persoane, nouă proxeneţi şi opt prostituate, asupra cărora urmează să se dispună măsurile legale. 
 
Potrivit poliţiştilor, prostituatele de lux erau promovate prin intermediul unui site unde sunt postate pozele femeilor. 
 
Membrii clanul Toboşarilor au mai fost arestaţi în urmă cu cinci ani pentru trafic de droguri, prostituţie şi proxenetism. 
 
Acţiunea este coordonată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, cu sprijinul mai multor echipe de intervenţie rapidă. 

×
Subiecte în articol: perchezitii clanul tobosarilor