x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Polţia locală vă aşteaptă mâine în intersecţiile din Bucureşti. Vedeţi aici de ce

Polţia locală vă aşteaptă mâine în intersecţiile din Bucureşti. Vedeţi aici de ce

de Iulia Barbu    |    28 Feb 2013   •   20:00

1 martie vine cu cadouri pentru femei. Dacă la ora 8 dimineaţa veţi fi oprite in trafic, nici o grijă! Poliţiştii de la Poliţia locală vor oferi flori doamnelor şi domnişoarelor în intersecţiile: Mihai Bravu-Calea Văcăreşti; Răzoare; Titulescu-Banu Manta; Splaiul Independenţei-Şelari.

Mărţişorul bucuriei, la Palatele Brâncoveneşti!
Primăria Municipiului Bucureşti, prin Centrul Cultural “Palatele Brâncoveneşti” din Mogoşoaia, organizează astăzi şi mâine “Mărţişorul bucuriei”. Evenimentul este dedicat femeilor care provin din familii nevoiaşe, dar şi copiilor din centrele de plasament din Capitală. Astăzi, doamnele şi domnişoarele înregistrate în sistemul de ajutor social al Direcţiei de Protecţie Socială a Municipiului Bucureşti sunt aşteptate la un spectacol de muzică şi teatru care va avea loc la Palatele Brâncoveneşti. Atmosfera va fi una de sărbătoare, iar pe scenă vor urca, printre alţi artişti, Pepe şi Gabriel Cotabiţă.
Mâine, copii din centre de plasament, fundaţii şi asociaţii nonguvernamentale, împreună cu personalul didactic, vor fi invitaţii speciali ai Palatului Brâncovenesc. Cei mici se vor bucura de un spectacol realizat de copii talentaţi, care vor susţine minirecitaluri, dar şi reprezentaţii de dans modern şi folcloric. De altfel, începând de astăzi şi până pe 8 martie, Primăria Capitalei le invită pe toate doamnele şi domnişoarele să viziteze domeniul brâncovenesc. Intrarea va fi liberă, iar la finalul vizitei, acestea vor primi, în dar, un mărţişor confecţionat de copiii de la Centrul “Gavroche”.


×