x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ponta, despre atentatul de la Iaşi: "Din fericire, nu s-a întâmplat nimic foarte grav"

Ponta, despre atentatul de la Iaşi: "Din fericire, nu s-a întâmplat nimic foarte grav"

08 Iul 2013   •   11:36
Ponta, despre atentatul de la Iaşi: "Din fericire, nu s-a întâmplat nimic foarte grav"
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Premierul Victor Ponta, preşedinte al PSD, a declarat luni în legătură cu incidentul petrecut în cursul dimineţii la Iaşi că, din fericire, nu s-a întâmplat nimic cu adevărat grav.

"La Iaşi, de dimineaţă a apărut un incident, dar înţeleg că, din fericire, nu s-a întâmplat nimic foarte rău şi poliţia... Bănuiesc că o să plecaţi şi dvs., domnule primar (referindu-se la primarul Gheorghe Nichita, care se află la Bucureşti. Asemenea incidente probabil că-s greu de evitat, dar important este că nu s-a întâmplat nimic cu adevărat grav", a declarat premierul înaintea reuniunii Biroului Permanent Naţional al PSD.

Un incident a avut loc luni dimineaţă la Iaşi, în sediul Universităţii Tehnice "Gheorghe Asachi", un bărbat detonând o bombă artizanală ce se afla în rucsacul pe care îl purta în spate. Individul avea în mână un buton de declanşare a explozibilului şi a ameninţat că aruncă în aer universitatea dacă nu vin poliţiştii să discute cu el. Autorul incidentului a fost imobilizat de studenţi şi este anchetat de Poliţie.

×
Subiecte în articol: atentat iasi bombă Victor Ponta