x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ce ne-a urat Ponta de Paşte şi ce răspunsuri a primit pe Facebook

Ce ne-a urat Ponta de Paşte şi ce răspunsuri a primit pe Facebook

04 Mai 2013   •   19:39
Ce ne-a urat Ponta de Paşte şi ce răspunsuri a primit pe Facebook

Premierul Victor Ponta a postat sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, un mesaj în care ne îndeamnă să ne bucurăm de smerenie, puritate şi înţelegere.

"Smerenia, puritatea şi înţelegerea sunt darurile pe care le primim cu toţii de Sfintele Paşti. Să ne bucurăm de ele, cu omenie şi dragoste. Sărbători fericite", a scris premierul Ponta.

Mesajul a primit câteva zeci de răspunsuri, majoritatea de genul "Un Paşte fericit, lumina în suflet" etc. Au existat, însă, şi câteva provenite de la oameni care, clar, aveau o problemă cu "înţelegerea". Înţelegerea Ponta-Băsescu, înţelegerea PSD-PNL sau înţelegerea actului de guvernare:

  • "Fie ca sarbatorile... POATE NE EXPLICATI CUM ATI DEVENIT FOARTE TOLERANT CU BASESCU DUPA VOT. OARE TOTI POLITICIENII SUNT SPECULANTI SI MINCINOSI? Cunoastem toti raspunsul! Sarbatori fericite tuturor romanilor SI multa Sănătate !!!"
  • "Fa ceva ptr tara asta!! Nu vrei sa lasi ceva in urma ta?? Nu vrei sa ramai in istorie ca fiind omul ce a salvat tara asta si a dat un nou inteles cuvantului "premier"?Romanii au nevoie de o schimbare radicala!!! Investeste in educatie si sanatate si creaza legislatie favorabila firmelor mici si mijlocii. E foarte simplu!!!! Paste Fericit!:)"
  • "Paşte fericit Románia.jos coabitarea.!"
  • ×