x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Preşedinţii instituţiilor supreme de audit din Uniunea Europeană se reunesc la Bucureşti, în perioada 6-7 mai

Preşedinţii instituţiilor supreme de audit din Uniunea Europeană se reunesc la Bucureşti, în perioada 6-7 mai

03 Mai 2019   •   15:14
Preşedinţii instituţiilor supreme de audit din Uniunea Europeană se reunesc la Bucureşti, în perioada 6-7 mai

România va organiza, în perioada 6-7 mai 2019, conferinţa preşedinţilor instituţiilor supreme de audit din statele membre ale Uniunii Europene privind cooperarea în auditul public extern, informează Curtea de Conturi a României.

Evenimentul se va desfăşura la Bucureşti, la Palatul Parlamentului, în contextul exercitării de către România a Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene şi va fi prezidat de către preşedintele Curţii de Conturi a României, Mihai Busuioc.

La conferinţa "Inovarea în domeniul auditului la nivelul Uniunii Europene şi creşterea rolului de îndrumare al Instituţiilor Supreme de Audit în beneficiul societăţii" vor participa preşedinţii instituţiilor supreme de audit din statele membre ale Uniunii Europene şi din ţările candidate, Curtea de Conturi Europeană, precum şi înalţi reprezentanţi ai statului român.

În cadrul acestei conferinţe vor fi dezbătute aspecte de interes comun privind inovarea în domeniul auditului public extern ca răspuns la provocările actuale ale Uniunii Europene, precum şi importanţa creşterii rolului de îndrumare al Instituţiilor Supreme de Audit în beneficiul întregii societăţi. AGERPRES

×