x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Previziune ŞOC: Ce se va întâmpla în România până la sfârşitul iernii

Previziune ŞOC: Ce se va întâmpla în România până la sfârşitul iernii

04 Oct 2013   •   10:10
Previziune ŞOC: Ce se va întâmpla în România până la sfârşitul iernii

Zecile de cutremure care au avut loc în Galaţi, în ultimele zile, anunţă o catastrofă? Clarvăzătoarea Doina Ionel spune marele cutremur se apropie şi că până la sfârşitul iernii, în România, va fi un seism de peste 7 grade pe scara Richter.

"Saptamana trecuta, joi, am primit informatii. Cutremurul va fi mare, va avea in jur de 7, 8 si se va intampla in perioada urmatoare, fie pana la sfarsitul anului, fie pana in primavara. Oricum, va fi iarna, intre orele 3 si 5 dimineata. Am vazut clar. E foarte aproape, il simt cu corpul. Punctele critice vor fi Vrancea, Galati, Buzau si Bucuresti. Unda se duce apoi la deal, spre Moldova si va ajunge pana in Ucraina. Vor fi foarte multe victime. Blocuri intregi din centrul Capitalei vor cadea. Va fi un dezastru. Nu spun asta ca sa sperii lumea, ci ca sa o previn. Vestul tarii va fi protejat", a marturisit Doina Ionel pentru click.ro.

Clarvazatoarea a mai prezis cutremurul devastator din 19 mai 2012 din nord-estul Italiei, seisemele din Noua Zeelenda, divortul Andreei Marin de Stefan Banica jr., marile proteste de strada din Piata Universitatii.

Din 23 septembrie, aparatele au înregistrat circa 60 de cutremure, din care 22 cu magnitudinea între 2 şi 4 pe scara Richter. În loc să se oprească, aşa cum se aşteptau seismologii, ieri au fost şase cutremure, începând de la ora 7.37 dimineaţa, plus încă două în timpul nopţii. Două din acestea au fost de magnitudine 3,6 şi 3,8 pe Richter şi i-au speriat de moarte pe localnici. "Sunt mai multe falii seismice în zonă. Unele se intersectează între ele, la adâncime mică, între 5 şi 7 km. Această secvenţă, care a început în 23 septembrie, este puţin mai neobişnuită", a declarat ing. Constantin Ionescu, directorul INFP.

×