x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Previziunile astrologului Tihon din Roman, despre comori nedezgropate și ELENA UDREA

Previziunile astrologului Tihon din Roman, despre comori nedezgropate și ELENA UDREA

02 Ian 2013   •   23:33
Previziunile astrologului Tihon din Roman, despre comori nedezgropate și ELENA UDREA

Profesorul romascan Tit Tihon, autor a 38 de cărti, din care 20 de matematică, sapte de astronomie si cinci de astrologie, a schitat pentru monitorulneamt.ro previziunile pentru 2013. „Lucrurile sînt bine asezate. La nivel central «fărădelegile» sînt fie de natură religioasă, fie de natură economică. La noi, însă, lumea va fi calmă, linistită, cu toate că dacă sîntem sub influenta Lunii, care guvernează această parte a zonei si ne poate transforma într-un fel de «lunateci», asa încît romascanii vor fi absenti la tot ce se întîmplă în tară si sînt interesati doar de ceea ce se întîmplă în orasul lor“, a spus Tit Tihon.

În ceea ce priveste modul în care vom trăi la anul, astrologul sustine că nu va fi asa usor de dus în spate greutătile, iar partea financiară va fi mult mai bine chibzuită, mult mai bine calculată, iar cheltuielile vor fi mult mai reduse, nu că n-ar fi de unde, ci pentru faptul că omul a început să înteleagă că nu mai trebuie să arunce nimic.

„Am discutat cu multi dintre concitadinii nostri care s-au învătat că este bine «să strîngi punga», pentru a avea pus deoparte ceva si pentru anii care urmează, pentru că e greu de spus cum vor fi acestia. Oricum lucrurile nu sînt asa de simple, ci dimpotrivă. Nu vom fi lipsiti nici de grijile sănătătii, mai ales în partea de sud-vest a orasului, unde oamenii vor fi mai vulnerabili la boli. Nu stiu de ce, dar se pare că lucrurile vor duce la diminuarea numărului populatiei într-un procent de 5%. În acelasi timp, la anul va fi din ce în ce mai greu ca oamenii să-si păstreze sau să-si găsească un loc de muncă“ a adăugat Tit Tihon.

În politică, trei parlamentari, Ioan Chelaru, care este Vărsător, Leonard Cadăr- Rac si Elena Udrea- Capricorn, dacă vor dori ca în continuare să fie „slăviti“ de populatie vor fi nevoiti ca în perioada următoare chiar să facă ceva pentru romascani, asa cum au promis în campania electorală.

În ceea ce priveste zona Roman, ea va fi ocrotită de vestigiile istorice, fiind vorba de o zonă straveche, în care oamenii trăiesc de secole. „Asa cum sînt previziunile astrale, undeva în jurul orasului va fi descoperită o «comoară», în subsolul localitătii respective, care poate fi de natură financiară sau divină. Vremurile vor fi după cum va fi vremea, iar vremea nu va fi după cum sînt vremurile, ci va arăta o mare nemultumire. Voi folosi un joc de cuvinte pe care cei avizati îl vor întelege. Vremea va fi cam nemultumită de ce doresc cei care doresc a nu dori. Planetele sînt îngrămădite deasupra Romanului, dacă avem în vedere obîrsia acestuia si vremea cînd el a fost întemeiat. Asa cum mai văd eu, noi, romascanii, vom fi lăudati în viitor pentru ceea ce sîntem noi, ca romascani. Meritul este exclusiv al romascanilor si poate într-o oarecare măsură a celor care vor sti să întindă Romanului o mînă de ajutor pentru a face ca acest oras să fie, cu adevărat, unul modern“, a conchis profesorul Tit Tihon.

×