x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Prima repartizare computerizată a absolvenţilor de clasa a VIII-a se va face în 12 iulie

Prima repartizare computerizată a absolvenţilor de clasa a VIII-a se va face în 12 iulie

05 Iul 2011   •   06:38

Prima repartizare computerizata in invatamantul liceal de stat se va face in data de 12 iulie, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului. Intre 4 si 6 iulie sunt repartizati candidatii pe locurile speciale pentru romi.

Completarea optiunilor in fisele de inscriere de catre absolventii clasei a VIII-a si de catre parintii acestora, asistati de diriginti, s-a facut intre 29 iunie si 5 iulie, iar intre 30 iunie si 6 iulie se introduc in baza de date computerizata datele din fisele de inscriere, iar pana pe 7 iulie se vor verifica de catre parinti si candidati eventualele greseli din baza de date.

Depunerea dosarelor de inscriere la scolile la care candidatii au fost repartizati se va face intre 15 iulie si 25 iulie, scrie Agerpres. Candidatii care nu au participat la prima repartizare computerizata sau nu au fost repartizati vor putea completa fisele de optiuni intre 14 iulie si 19 iulie.

Cea de-a doua etapa de repartizare computerizata a candidatilor va avea loc in 22 iulie, iar depunerea dosarelor intre 23 si 25 iulie.

Cea de-a treia repartizare computerizata va avea loc intre 5 si 7 septembrie.

Numarul total de locuri pentru admiterea in clasa a IX-a in invatamantul preuniversitar de stat in municipiul Bucuresti pentru anul scolar 2011-2012 este de 16.525, potrivit ISMB.

×