x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Primăria Capitalei trasează trecerea de pietoni pe care mașina Poliției a lovit mortal un copil

Primăria Capitalei trasează trecerea de pietoni pe care mașina Poliției a lovit mortal un copil

28 Ian 2022   •   13:37
Primăria Capitalei trasează trecerea de pietoni pe care mașina Poliției a lovit mortal un copil

Primăria Capitalei marchează trecerea de pietoni pe care o fată de 11 ani a murit după ce fost lovită de mașina Poliției.

Accidentul a avut loc pe 13 ianuarie, iar bucureștenii care stau în zonă ar fi făcut mai multe sesizări la Primărie privitoare la trecerea de pietoni.

Potrivit avocatului familiei victimei, locuitorii au solicitat repetat Primăriei să realizeze marcajele pe asfalt, zona fiind considerată periculoasă pentru pietoni.

Echipele Primăriei nu au răspuns solicitărilor și la trei săptămâni după tragedia produsă pe Bulevardul Laminorului au început să marcheze corespunzător trecerea de pietoni.

„Bulevardul Laminorului, 28.01.2022. A treia săptămână de la accidentul unde fetița familiei Barbu și-a pierdut viață și încă o fată de 11 ani o să rămână pe viață cu imaginea prietenei ei moartă pe carosabil. Statul a rezolvat problema la aproape 3 săptămâni de la accident și la un an de zile de la ultima sesizare a locuitorilor că pe acel Bulevard, trecerile nu sunt marcate. Viteza de reacție a primăriei/ASMB este comparabilă cu pasivitatea totală”, susține avocatul familiei victimei, Adrian Cuculis.

Reamintim că, pe data de 13 ianuarie, o fetiță de 11 ani, Raisa, alături de prietena sa, Marina, au fost lovite violent, în urma unui accident rutier provocat de un poliţist care circula cu viteză, pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei, având doar semnalele luminoase aprinse. La momentul producerii incidentului, cele două fete se aflau pe trecerea de pietoni, însă nu le-a fost acordată prioritate. 

Raisa a murit pe loc, iar cealaltă se află în spital cu răni foarte grave la un picior. Raisa a fost condusă pe ultimul drum sâmbătă. Mai mule persoane iau ieșit în stradă, revoltați de tragedie.

×
Subiecte în articol: accident