x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Primăria Sectorului 6 reciclează brazii naturali, aruncaţi după sărbători

Primăria Sectorului 6 reciclează brazii naturali, aruncaţi după sărbători

06 Ian 2020   •   13:30
Primăria Sectorului 6 reciclează brazii naturali, aruncaţi după sărbători

Operatorul de salubritate Urban SA şi serviciul de specialitate din cadrul Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană (ADPDU) Sector 6 vor ridica, pe lângă deşeurile menajere, şi pomii de Crăciun, pe care bucureştenii trebuie să îi lase la tomberoanele de gunoi de la bloc.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 6, brazii pot fi duşi şi la unul dintre cele cele 12 centre de colectare selectivă amplasate astfel: la intersecţia străzilor Valea Ialomiţei şi Poarta Sărutului; la intersecţia străzilor Pasărea din Văzduh şi Pupăza cu Moţ; pe Strada 1 Mai, nr. 29; pe Strada Giuleşti, vizavi de Institutul Pasteur; la intersecţia străzilor Fabricii şi Apeductului; pe Strada Valea Argeşului - capăt troleu; pe Bulevardul Timişoara, nr. 27 A; Piaţa Crângaşi; la intersecţia străzilor Liniei şi Timonierului; pe Strada Cernişoara, nr. 10; la intersecţia Bulevardului Drumul Taberei cu Strada Târgul Neamţ; pe Strada Apusului, nr. 27, în apropiere de Strada Uverturii.

După colectare, brazii vor fi transformaţi, la staţia de reciclare, în compost, care va fi folosit drept îngrăşământ pentru amenajarea noilor spaţii verzi din Sectorul 6.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: brazi reciclare brazi