x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Primarul PNL Mogoșoaia „a demonstrat” că două treimi din 15 nu e 10, ci 9,99

Primarul PNL Mogoșoaia „a demonstrat” că două treimi din 15 nu e 10, ci 9,99

19 Ian 2022   •   11:30
Primarul PNL Mogoșoaia „a demonstrat” că două treimi din 15 nu e 10, ci 9,99

Primarul PNL Mogoșoaia, Paul Precup, a „demonstrat”, într-o ședință de consiliu local, că două treimi din 15 nu e 10, ci e 9.99. El spune că „funcționărașii ăștia din Ministerul Dezvoltării care au făcut calculul ăsta sunt la limita unor fapte penale”.

„Aseară (marți seara- n.r.) a avut loc probabil cea mai absurdă ședință de Consiliu Local la care am participat până acum. Primarul PNL Paul Precup a demonstrat că două treimi din 15 nu e 10, ci e 9,99 Totul ca să justifice că majoritatea calificată e cât vrea el să fie, nu contează ce scrie în Lege #halucinant”, potrivit paginii de Facebook a organizației USR Mogoșoaia.

Postarea conține și un clip cu fragmente din ședința Consiliului Local.

„E un prost în minister care nu știe să calculeze. (...) Ordinul de ministru nu e făcut de ministru, e făcut de un funcționăraș, care nu știe matematică. (...) Ordinul operațiilor e de la stânga la dreapta. Prima operație care se face este doi pe trei, deci 0,66. A doua operație este ori 15, care dă, ghici ce?, 9,99. Funcționărașii ăștia din Ministerul Dezvoltării care au făcut calculul ăsta sunt la limita unor fapte penale”, spune primarul Paul Precup.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: primar mogosoaia