x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Primim la redacţie:Trustee s-a retras din proiectul Zaragoza

Primim la redacţie:Trustee s-a retras din proiectul Zaragoza

03 Iul 2008   •   00:00

Pentru o informare corectă a cititorilor ziarului Jurnalul Naţional, trebuie menţionat că Grupul Imobiliar Trustee SA nu s-a aflat niciodată pe o listă a datornicilor publicată de Ministerul Finanţelor şi nici în proces de executare silită

În ediţia cotidianului Jurnalul Naţional din data de 2 iulie 2008 a apărut materialul “Explicaţii pentru un dezastru anunţat”. În cadrul articolului amintit afirmaţi că Grupul Imobiliar Trustee SA, unde acţionari sînt Tiberiu Tender şi Tender SA, figura la 30.09.2007 pe lista datornicilor, publicată de Ministerul Finanţelor, şi se află în executare silită.

Pentru o informare corectă a cititorilor ziarului Jurnalul Naţional, trebuie menţionat că Grupul Imobiliar Trustee SA nu s-a aflat niciodată pe o listă a datornicilor publicată de Ministerul Finanţelor şi nici în proces de executare silită, fiind o companie cu o situaţie financiară foarte solidă. În acest sens, vă putem oferi toate documentele necesare. La data licitaţiei, compania a prezentat documentele care atestau că firma nu are nici o datorie istorică. Altfel,  articolul precizează întemeiat că motivul pentru care Grupul Imobiliar Trustee SA s-a retras din acest proiect l-a constituit absenţa documentelor legale pe care Ministerul Mediului trebuia să le obţină de la autorităţile spaniole.
 

Grupul Imobiliar Trustee

×
Subiecte în articol: observator