x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Înregistrări video şi audio în cazul ELODIA! Ce vrea Cioacă să demonstreze cu aceste probe (VIDEO si AUDIO)

Înregistrări video şi audio în cazul ELODIA! Ce vrea Cioacă să demonstreze cu aceste probe (VIDEO si AUDIO)

29 Mai 2013   •   16:11
Înregistrări video şi audio  în cazul ELODIA! Ce vrea Cioacă să demonstreze cu aceste probe (VIDEO si AUDIO)

Printre numeroasele enigme ale dosarului "Elodia", poate cea mai importantă este legată de vocea avocatei dispărute. Tot mai mulţi martori spun că au văzut-o pe Elodia Ghinescu, dar o singură persoană spune că ar fi şi auzit-o pe Elodia după dispariţia acesteia, scrie ziarul Ring. Iată ce a declarat avocata Maria Vasii, apărătoarea lui Cristian Cioacă, după ce, ieri, a depus în instanţă un dialog  dintre clientul ei, Cioacă, şi Elodia. Mai precis, un CD cu înregistrarea amprentei vocale a avocatei dispărute.

"Depunerea amprentei vocale în instanţă trebuie legată de declaraţia martorei Dinu Diana, care a afirmat atât în declaraţia proprie, cât şi într-o discuţie cu unul dintre martorii audiaţi astăzi (n.r. - ieri) că spre sfârşitul lunii septembrie a fost sunată de o femeie de pe un număr necunoscut care i-a reproşat batjocoritor că este interesată de relaţii cu bărbaţi căsătoriţi. Iar martorul audiat azi (n.r. - ieri) a declarat că, într-o discuţie cu Diana Dinu (n.r. - fostă Precup), aceasta (n.r. - fostă iubită a lui Cristian Cioacă) i-a spus că a recunoscut vocea Elodiei. Şi atunci eu am depus astăzi o înregistrare cu vocea Elodiei, insistând în audierea acestei martore care a spus că este gravidă şi nu se poate prezenta. Eu am depus vocea Elodiei în instanţă pentru a-i fi prezentată martorei, să vedem dacă o recunoaşte. Martora cunoştea vocea Elodiei pentru că au fost împreună în vacanţă, în Veneţia, timp de o săptămână", spune avocata Maria Vasii.

Citeşte articolul complet în Ring.







×