x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Proiectil de aviaţie de 250 kg din Al Doilea Război Mondial, găsit la Giurgiu, în apropiere de port

Proiectil de aviaţie de 250 kg din Al Doilea Război Mondial, găsit la Giurgiu, în apropiere de port

13 Feb 2017   •   11:21
Proiectil de aviaţie de 250 kg din Al Doilea Război Mondial, găsit la Giurgiu, în apropiere de port

Un proiectil neexplodat din cel de- al Doilea Război Mondial în greutate de aproximativ 250 de kilograme a fost descoperit, luni dimineaţa, în apropiere de Portul Giurgiu în timpul unor lucrări de şantier.

Citeşte şi Giurgiu. Proiectil neexplodat din Al Doilea Război Mondial, găsit la Uzunu în timpul arăturilor de toamnă


'Prin 112 am fost anunţaţi că în zona AFDJ (Administraţia Fluvială a Dunării) Giurgiu, în timp ce o echipă de muncitori efectua lucrări de şantier, respectiv săpau nişte şanţuri, a fost descoperit un proiectil de dimensiuni mari. Ajunsă la faţa locului, echipa de pirotehnişti a ISU Giurgiu a evacuat zona, respectiv muncitorii de pe şantier şi a constatat că este vorba de un proiectil de aviaţie de aproximativ 250 de kilograme din cel de-al Doilea Război Mondial", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Florin Neguţ.

El spune că până acum pirotehniştii giurgiuveni nu au mai găsit un proiectil atât de mare şi în prezent se caută "un utilaj pentru ridicarea acestuia în vederea transportării la un poligon de asanare".

Sursa: AGERPRES

×