x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Radu Mazăre, alias Ludovic al XIV-lea, a deschis carnavalul de la Mamaia

Radu Mazăre, alias Ludovic al XIV-lea, a deschis carnavalul de la Mamaia

07 Iul 2013   •   08:58
Radu Mazăre, alias Ludovic al XIV-lea, a deschis carnavalul de la Mamaia
Sursa foto: Bogdan Chesaru/Intact Images

Prima paradă a carelor alegorice în acest sezon estival a avut loc, sâmbătă seară, în prezenţa câtorva mii de persoane, carnavalul fiind deschis de primarul Radu Mazăre, costumat în Ludovic al XIV-lea, care a defilat pe primul car din coloană.

Cele 11 care alegorice ale cluburilor din Mamaia au pornit din parcarea aflată în zona Telegondolei, pe faleză, către Piaţeta Cazino. În momentul plecării, din boxele aflate pe car a răsunat imnul staţiunii Mamaia, interpretat de Loredana, Cabron, Alex Velea şi Radu Mazăre, iar apoi, pe tot traseul, au putut fi ascultate câteva dintre hiturile momentului.

Costumat în Ludovic al XIV-lea, cu o vestimentaţie în care predominau roşul şi albastrul, cu o perucă neagră, pălărie şi pantofi cu toc, şi însoţit de patru tinere îmbrăcate ca în epoca respectivă, Mazăre a salutat mulţimea prezentă pe tot traseul caravanei. Oamenii care se plimbau pe faleză la acea oră s-au oprit pentru a admira carnavalul şi pentru a face fotografii.

"Astăzi se deschide carnavalul din Mamaia, bucuraţi-vă, iubiţi-vă. De acum încolo, timp de două luni, în fiecare sâmbătă, în faţa dumneavoastră, împreună cu dumneavoastră, turişti, constănţeni, căsătoriţi, holtei, divorţaţi, cluburile din Mamaia vor aduce şi vor prezenta dansatorii lor, programele lor, fanteziile lor, în aşa fel încât să ne bucurăm cu toţii. Mamaia, România, în această vară va fi sufletul bucuriei şi al fericirii. Să înceapă carnavalul", a spus Mazăre.

×