x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Radu Tudor: O despărțire dureroasă

Radu Tudor: O despărțire dureroasă

25 Mar 2016   •   13:18
Radu Tudor: O despărțire dureroasă

Radu Tudor scrie pe blogul său câteva gânduri emoționante legate de evacuarea sediului posturilor Intact din Șos. București-Ploiești 25-27.

''Evacuarea sediului Antena 3 si a Observatorului Antena 1 e un moment extrem de trist.
Toate camerele golite, studiourile in care se vad peretii dezgoliti si decorurile demontate, cablurile care ies din pereti, inerentele sincope tehnice cu imaginea si sunetul in transmisia live Antena 3.
Plus emotia oamenilor, tristetea iremediabila a celor care au lucrat ani de zile in faimosul sediul din Bucuresti-Ploiesti.
O evacuare dintr-un sediu confiscat prin telepatia si iesirea din normal a unor magistrati pe care-i vedem azi in toata splendoarea lor. Acuzati la DNA si CSM de cele mai grave fapte. Bucuresti-Ploiesti 25-27, o cladire confiscata fara aiba nici o legatura cu privatizarea ICA.
Noi ramanem insa cu paguba imensa a deciziilor abuzive. Sunt sute de oameni care nu vor uita cat vor trai si vor munci la Trustul Intact ce li se intampla acum. Am trait doar din publicitate, am platit toate taxele si impozitele la stat, am cerut legal sa platim chirie. Nu s-a putut. Se poate doar pentru cei care au transformat institutiilor lor media intr-o cloaca a mafiei, a banilor negri si a propagandei mizerabile antidemocratice.

De Buna Vestire, Observatorul Antena 1 si Antena 3 incep sa emita dintr-un nou sediu, dupa 22 de ani de munca uriasa in sediul binecunoscut de milioane de romani : Bucuresti-Ploiesti 25-27.

O da bunul Dumnezeu sa fie ziua asta de 25 Martie una pentru renasterea sperantei'
', a scris Radu Tudor.

×