x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Raed Arafat, dezvăluire neașteptată: Nu poate să voteze la alegerile de duminică

Raed Arafat, dezvăluire neașteptată: Nu poate să voteze la alegerile de duminică

26 Sep 2020   •   15:21
Raed Arafat, dezvăluire neașteptată: Nu poate să voteze la alegerile de duminică

Secretarul de stat Raed Arafat a dezvăluit că nu va vota la alegerile locale din 27 septembrie. El nu are viză de flotant pentru București, iar deplasarea la Târgu Mureș, acolo unde are domiciliul, nu o poate face pentru că este de serviciu. 

„Nu am, cum îi spune, flotant, așa că nu pot. Și îi țin locul unui coleg, așa că nu pot. Am domiciliul la Mureș, nu mi-am făcut buletin încă”, a spus secretarul de stat, vineri seara, la Antena 3.


Cât despre riscul celor care se duc duminică să voteze, Raed Arafat consideră că acesta este minim, dacă se respectă regulile.


”Dacă se respectă regulile şi dacă oamenii respectă exact regulile care sunt recomandate riscul va fi minimalizat la maxim. Trebuie să înţeleagă toată lumea: dreptul la vot e dreptul la vot, incontestabil. Dacă te duci la vot, trebuie să ai la tine cartea de identitate şi, de data asta, trebuie să ai şi mască. Poţi să votezi dacă nu ai carte de identitate? Nu? Nu poţi să intri în secţia de votare fără mască. Regulile vor trebui să fie aplicate cu stricteţe la toate secţiile”, a spus Raed Arafat.

×
Subiecte în articol: raed arafat