x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ramas bun - Gabi Dobre, la capat de drum

Ramas bun - Gabi Dobre, la capat de drum

de Nina Marcu    |    05 Iul 2005   •   00:00
Ramas bun - Gabi Dobre, la capat de drum

Jurnalistul Gabi Dobre, care a incetat din viata joi noapte intr-o clinica din Viena, in urma unei indelungate suferinte, a fost condus ieri pe ultimul sau drum.

Dupa o slujba tinuta la Catedrala "Sfantul Ioan", de parintele Aurelian Frusinoiu, care i-a fost lui Gabi prieten si duhovnic in clipele de pe urma, au luat cuvantul prieteni apropiati, fosti colegi de-ai sai de la TVR, primarul orasului Ploiesti, Emil Calota, deputatul Marian Saniuta.
Apoi cortegiul format din peste 1.000 de persoane a pornit catre cimitirul Bolovani din Ploiesti. Sebastian Ghita, patronul echipei de baschet "Asesoft", dar si al trustului de presa locala la care a lucrat Gabi, era unul dintre cei mai afectati de pierderea prietenului.
Tatal jurnalistului le-a spus la un moment dat colegilor acestuia: "Sa nu fim tristi, sa nu plangem. Lui Gabi nu i-ar fi placut". Si adauga din cand in cand, disperat: "Eu de ce sa mai traiesc?" In jurul orei 15:30 Gabi Dobre, cel mai cunoscut jurnalist de dupa 1989 din Ploiesti, a fost coborat pentru totdeauna in pamant. Dumnezeu sa-l odihneasca!

×
Subiecte în articol: observator gabriel